Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ueeeeeeeeeeeeeueudhhhhhhhhhhhh

Tabletki ANTY HELP!!!!!!

Polecane posty

Gość ueeeeeeeeeeeeeueudhhhhhhhhhhhh

czesc mam pytanie:) przyjmuje tableti anty novynette juz jakis czas ale nigdy nie zdarzyla mi sie taka sytuacja jak ostatnio. Wzielam tabletke jak zawsze i po 30 minutach zwymiotowałam. Jak mniemam tabletka sie nie wchlonela i nie bylam zabezpieczona czytalam rady dziewczyn i pisaly zeby nie brac nastepnej tylko wziac kolejnego dnia. Zaznaczam ze ta tabletka to byl drugi tydzien brania . teraz biore reszte tabletek ormalnie ale mam pytanie czy nie zaburzylam jakos swojego cyklu? mam zrobic pozniej normalna przerwe 7 dniową?? oczywiscie wiem zeby sie zabezpieczac dodatkowo przez tydzien. Poradzicie???

Każde tabsy mają ulotkę, w której jest napisane jak postępować w przypadku pominięcia tabletki z 1 tygodnia, z 2 tygodnia i z 3 tygodnia.

A kto ci tak doradził? Powinnaś była wziąć dodatkową tabletkę np ostatnią z opakowania i dzień wcześniej zrobić przerwę.

Gość fregfdfsgv
tak, powinnas wzisac kolejna tabletke, najwyzej opakowanie skonczylabys dzien wczesniej i byalabys zabezpieczona. A w takiej sytuacjo powinnas sie dodatkowo zabezpieczac jak juz jej nie wzielas