Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcinbd

Temat kieruje do KOBIET były tematy jak, ale nie było Gdzie mozna poderwać dziew

Polecane posty

Temat kieruje do KOBIET były tematy jak, ale nie było Gdzie można poderwać i jak dziewczynę, domyślam się że wszędzie można poderwać i i w każdy sposób, ale prosił bym dziewczyny o wypowiedz szczegółową i dokładna nie na zasadzie: " gdzie na dyskotece jak postaw drinka" to każdy wie i takie wypowiedzi proszę sobie darować, mam 29 lat mam, skończyłem studia, mam swoje mieszkanie, dobra pracę, wszystko co che ale ma wielki problem z poderwanie dziewczyny a w szczególności znalezienia sytuacji w których mógłbym ja poderwać, mieszkam w niedużym mieście i ty jest problem.Czekam na mądre wypowiedzi, pozdrawiam Marcin.

Gość asfasdf
insomnia.pl tam są takie porady. co prawda dla nieco młodszych ale wbijaj :)

Gość w małym miescie trudno
wiekszość ludzi się zna ,nie wiem jak u ciebie ale u mnie 19/20 letnie dziewczyny wyglądaja jak wielkie zapasione kury domowe ,taka mentalność ,złapac kogos w wieku 18 ,szybka ciąża -wiadomo,poźniej o siebie już nie dbają.Wracając do meritum małe szanse ale jednak ,jak znajdziesz jakąś która ci się spodoba łatwiej znależć wspólnych znajomych ,co upraszcza sprawę ,poszukaj ewentualnie jakis kursów ,ewentualnie wejdź na fora dotyczące twoich pasji-łatwiej będzie poznac kogoś kto ma podobne zainteresowania.