Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vipka

PREZERWATYWY ZA DROGIE A TABSY ANTY NIEBEZPIECZNE! jak sie zabezpieczyć?

Polecane posty

Gość ona nie ma jeszcze tzytzkow
to sie przestan jebac rozklapiocho jak cie nie stac!!!! nie dla psa kielbasa.......a moze wlasnie???

Gość na hiszpana trzeba
miec duze cycoliny

Gość vipka
no właśnie sporo kosztują te gumki;/ nie moge tabletek brac bo czuje mocne bóle w piersiach i inne. teraz skoncze opakowanie i rzucam to a jutro ide do ginekologa i moze on mi cos poradzi ale znając zycie banalnie mi odpowie ze moge gumki uzywac, no to nie powiem mu przeciez ze to za drogie, głupio bedzie sie przyznac, dlatego wolałam na tym forum zapytac

no zawsze można też te zużyte prać a potem wieszać na sznurkach do bielizny do wysuszenia;)

no zawsze można też te zużyte prać a potem wieszać na sznurkach do bielizny do wysuszenia;)

Gość vipka
ta prać, wieszać, suszyć a zapomieliscie o prasowaniu :/ serdecznie dziekuje za takie rady!

Gość vipka
no narazie zdecydowanie niechce dzieci! a przerywany jest mało skuteczny tak samo jak kalendarzyk... hmm mało alternatyw a niby mamy XXI wiek ;/

Gość vipka
ja tez niewiem jak to jest po turecku???

zawsze możesz połączyć tańsze prezerwatywy np z kalendarzykiem albo prezerwatywa łacznie z przerywanym np new caressy są w miarę ok a kosztują około 3-4zł za 3sztuki

cos mi tu smierdzi malolatami,ktorzy sa na garnuszku rodzicow i ich nie stac a rvchac sie chca,paranoja!! spojrz na taka energiczna,stac ja na wszystko a nie ma z kim:( chcialaby na hiszpana,ale ma za male tzytzki :P

Gość na hiszpana trzeba
po turecku to doprowadzac sie do orgazmu onanizujac sie nawzajem z partnerem... Sposobow antykoncepcji jest sporo, są globulki, kremy etc. ale to wszystko kosztuje,a jak dla Ciebie wszystko jest nie tak... no to wybacz, ale na prawdę mniej sie sekście, skoro was nie stac na zabezpiezenia trudno

Gość vipka
ona nie ma jeszcze tzytzkow- skoro ci śmierdzi to radzę żebyś sie umył i nie tracił swego czasu tutaj!

czyli prawda!!! znowu mialem racje!!!

Gość vipka
dobrze, dziękuje za rady tym którzy się mądrze wypowiedzieli, musze już się układać do snu ponieważ rano trzeba wstać do pracy, dobranoc wszystkim:) jutro sie pojawie na tym topiku i być moze podziele się tym co podpowiedział mi ginekolog :)

Gość vipka
lece juz w podskokach bo moj juz czeka z wypranya i wyprasowana na kant gumka.....🖐️

Gość na hiszpana trzeba
buahah :D

energiczna,bo ja zawsze trafiam!!! bo mam czym:P:P

Gość na hiszpana trzeba
godzina dluzej w pracy i masz na pake gum

Gość vipka
w sumie to ktos tam madrze pisal,ja juz tak dluzej nie moge!! 3 numerki z moim facetem trwaja 7 minut:( tyle kasy za 7 minut:( a mozna by raz a dobrze!!

Gość sdferfgretgtruiui8o78799
kurde, ale ty dziwna , co to jeden rodzaj tabsów? to ze po jednych zle sie czujesz, to dowod, ze nie sa dobrze dobrane, ale inne moga byc lepsze. myslisz troche?

Gość no ja wiem o czym mowisz
odnosnie tego z ejak sie duzo bzyka to mozna na gumkach spaljtowac :) my teraz to wlasnie tak 2-4 razow dzinnie, a jestesmy razem ponad 10 lat,na poczatku to od 4-10 razy dziennie- teraz tak juz tylko w weekendy :) no i na gumki wydalismy naprawde duuuzo... wiec wlasnie zalozylam spirale i bylo ok, a po tym jak jak ja wyjelam normalniezaszlam w ciaze wiec spokojnie... aha, te z lidla wcalenie sa takie zawodne bo ich przez jakis czas tez uzywalismy ;)

natepny krolik......caloksztalt 27 minut,srednia....2.7 minuty na numerek...:(

Gość niech idzie zapierdalac
na 2 etet na gumki ,jebać jej sie odechce ze zmęczenia i nawet zaoszczędzi ,problemy jak gimgówna z bravo

:)

a tobie tam wyzej o co chodzi z tymi wyliczeniami- to do mnie bylo?

nawet nie wyzej a dalej, na poprzedniej stronie.. jesli do mnie to musze cie rozczarowac, znacznie dluzej moje numerki trwaja, no chyba ze ma to byc szybki numerek- np w biurze, wtedy krocej, ale ile dokladnei nie wiem, nie mierzylam czasu nigdy :D

10 numerkow dziennie.....obudz sie juz:(