Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oaIWSd'iD

Blagam o pomoc szkodliwy lek/ciaza

Polecane posty

Gość oaIWSd'iD

Kochani jestem na maxa zalamana.. Nie wiem co robic. Staram sie o dziecko z mezem,14 maja mialam owulacje,a wiec dzis 4 dni po. Dostalam dzis owsicy(znow:()No i w odruchu wymiotnym i nienawisci do wlasnego ciala zazylam teratogenny lek na pasozyty!! Jest on bezwzglednie zakazany w ciazy,ale nie wiem czy w 4 dni cos juz by moglo zaszkodzic ewentualnie dziecku(staram sie b dlugo wiec nie wiem czy akurat by sie tym pechowym razem udalo:(-oby NIE).. Jestem zalamana,blagam powiedzcie moze miec to jakis wielki wplyw?

u Ciebie mozliwe że jeszcze do zapłodnienia nie doszło nawet (zapłodnienie nie odbywa się natychmiast po srosunku w czasie dni płodnych), nie mówiąc o implantacji. dopóki zarodek nie zagnieździ się w jamie macicy i nie zacznie pobierac krwi z krwiobiegu matki - nic co ona zażywa nie ma na niego wpływu. patrząc po różnych środkach leczniczych tego typu - za jakies dwa, trzy dni nie bedzie w Twoim organizmie juz ani środka, ani jego produktów przemiany. wiec ewentualnej ciąży nic nie powinno się stać. tym niemniej nigdy wiecej tak nie rób.

Gość oisjosia
hej dzieki...jasne,juz w zyciu tego nie zrobie,mam nauczke na cale zycie...

Gość nonooop
mysle,ze bedzie ok