Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaagarafalama21

SLUCHAJCIE...Wszystkie METODY ANTYKONCEPCJI SA TAKIE DO D.... !!!???

Polecane posty

stwierdzilismy z chlopakiem ze chcemy rozpoczac wspolzycie,chcialam-i chce ale jak poczytalam o metodach antykoncepcyjnych to mi sie odechcialo ;] koszmar! tabletki odpadaja z tego wzgledu ze sie po nich zle czuje,nie moge brac i nie mam zamiaru tak igrac z gospodarka hormonalna, co za tym idzie jakies tam "plasterki" tez odpadaja. prezerwatywa oczywiscie.. ale to nie jest 100% skutecznosci. a globulki plemnikobujcze wyczytalam same negatywne opinie.. ze stosowanie takich globulek mija sie z celem gdyz nie ma przy ich stosowaniu zadnej skutecznostci a jedynie pieczenie,skrepowanie i sa sama chemia!! chyba juz mi sie odechcialo szukania dalej. kazda kolejna metoda okazuje sie gorsza od drugiej. jak to jest u was? mozecie cos polecic?

Gość benkaaaaaaaGliwy
poczatkowo myslalam o tych calych globulkach i nawet sprobowalam co bylo najgorsza decyzja gdyz nie bylo to dla mnie przyjemnoscia i generalnie zaluje tego posuniecia. proponuje prezerwatywe i uwage.

Gość 12345654321
ale glupoty o tych tabletkach a badania hormonalne mialas robione??? jak chcesz brac hormony napierw musisz zrobic badania zbey wiedziec ajkie mozesz wziasc hormony nie wierze ze po badaniach i odpowiendim dobraniu tabletek ktokolwiek zle sie czuje a wiem bo przerabialam temat

ja tego jeszcze nie robilam i metoda zadna mi nie odpowiada. jedynie prezerwatywa. co jets nie pewne. chyba sobie odpuszcze.

Gość 12345654321
taaa odpusc sobie ddziecko jak antykoncepcja jest dla ciebie takim problemem ja wiele lat stosuje tabletki i uwazam to za najlepsza metode fakt pierwsze tabletki byly zle dobrane ale dzielnie walczylam o badania ktore w koncu mi zrobiono i dobrano tabletki i teraz jest super no ale jak ktos woli napisac ... nie odpowiada mi odpuszcze sobie .... to najlepiej niech tak zrobi wydaje mi sie ze jakos nie jestes za sexem i szukasz wymowki zeby tego nie robic bo jakby ci zalezalo zdobylabym niezbedne informacje do dobrania metody dla siebie