Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grucha837

Dzieci najlepiej się rodzi, płodzi koło 30-tki!

Polecane posty

Gość grucha837

Dzieci się rodzi koło trzydzieski i robi! 29, 30 lu 31 lat to najlepszy okres!

Gość vdfxvxdfv
no tak jest wtedy za co kupic kaszki i pampersy a jak w ciaze zajdzie 20 latka to chłopak mąż jesli nawet juz pracuje to i tak nie daje rady na wszystko zarobic

Gość po co to??...
ana szczęście to jest tylko twoja opinia. czemu tak sądzisz??

ja urodzilam w wieku dwudziestu i sie ciesze,ze nie pozniej.Mlodsza skora lepiej znosi moim zdaniem ciaze.A laski starsze ode mnie po kilka lat niestety juz tak nie wygladaja jak kiedys:PWogole po co ten glupi temat.Kazdy sobie rodzi jak chce i kiedy chce.ja Moj synek ma juz dwa latka,ja niedawno wrocilam do pracy i na jednym dziecku zakoncze,bo teraz mam zamiar zajac sie odrobine innymi celami zyciowymi.Chce miec z zycia pelna satysfakcje. "no tak jest wtedy za co kupic kaszki i pampersy a jak w ciaze zajdzie 20 latka to chłopak mąż jesli nawet juz pracuje to i tak nie daje rady na wszystko zarobic" ja pracowalam i moj tez pracowal.Nie mamy zadnych dlugow,a dziecko od zawsze ma to czego nie mielismy my.Takze nie pakujcie wszystkich do jednego wora.

Gość smok z legowiska
zacytuje ci co powiedziała moja była szefowa do koleżanki "monika masz urodzić dziecko przed 30 bo po to ci dupa pęknie" ale ja się nie znam :)

co miesiac chodze do sklepu i wydaje na mojego syna okolo 200f na same ubrania.Tyle co ty autorko dostajesz wyplaty to by mi na waciki nie starczylo.Jakbym byla na twoim miejscu to wogole bym dzieci nie plodzila,bo nie dalabym rady za te ochlapy godnie go utrzymac.

Gość ghnefnb
coz, kazdy by tak mowil gdyby siedzial za granica :P ciekawe co tam robisz, bo pewnie studiow nie masz wiec pewnie jakas kelnerka jestes :P

Gość popierame
coco de bata - jestes popierdolona

I co Ci po Twoich studiach w Polsce?Tutaj i Polacy po studiach zasuwaja na magazynach.Wielu z nich nie umie nawet mowic po Angilesku.Masz sobie swoj papierek i mozesz sie nim podetrzec.Ja moze juz na studia nie pojde ale mam zamiar zrobic pare innych rzeczy w zyciu,ktore dadza mi jakas satysfakcje zyciowa.Nie jestem popierdolona tylko nie cierpie takich krow,ktore wypisuja jak to dobrze jest rodzic kolo trzydziestki.Tak naprawde jakby mogly i finanse by pozwalaly to rodzilyby i wczesniej. P.S sama jestes popierdolona.nie moja wina,ze mieszkasz w Polsce.Droge masz otwarta mozesz robic z zyciem co zechcesz.I co Ci z magisterki.Mozesz sobie w ramki oprawic i pierdolnac nad lozeczkiem.

Gość ghnefnb
wspolczuc tylko dziecku, ze ma taka mamusie bez ambicji na cos wiecej niz kelnerowanie. a ten jezyk...patologia.

Gość popierame
pracuje w soim zawodzie, dziecka nie chce przed 30tka bo po co ?

Gość popierame
popierdolona tyczy sie tego ze powiedzialas ze az 200 funtow wydajesz na ubranka? prawie 1000zl co miesiac na ubranka to wg mnie duzo a nie jestem biedna osoba

Gość ghnefnb
nie, ja sie na razie ksztalce w zawodzie o ktorym ty moglabys pomarzyc, a o prace nie musze sie martwic. prawda w oczy kole, kelnereczko? :D

Gość vdfxvxdfv
coco de bata jak ktoś ma wyższe wykształcenie to je szanuje - dla mnie mój dyplom jak najbardziej mógłby wisiec nad łóżeczkiem jak ty to piszesz ty niestety takiej możliwości nie masz

Gość ghnefnb
ambicje byciaa kelnerka i wydawanie 200f na ubranka dzieciece, no naprawde masz ambicje :D co za pustak :D

"nie, ja sie na razie ksztalce w zawodzie o ktorym ty moglabys pomarzyc, a o prace nie musze sie martwic. prawda w oczy kole, kelnereczko? " nie jestem kelnerka:) o ksztalcisz sie za czyje pieniadze??Na garnuszku rodzicow siedzisz?i myslisz,ze wszystkie rozumy pojadlas.

Gość ghnefnb
poza tym wyjechac na "zmywak" wiec to zaden wyczyn :D

Gość ghnefnb
wyobraz sobie, ze nie siedze na glowie mamusi :P

"ambicje byciaa kelnerka i wydawanie 200f na ubranka dzieciece, no naprawde masz ambicje co za pustak " nigdzie nie napisalam,ze jestem kelnerka sama sobie dopisalas:P wydaje,bo mam i tyle.Ciebie prawda w oczy kole,ze ludzie za granica maja lepiej(nie wszyscy sa tez tacy co im sie nie udaje,be z watpienia bys do nich nalezala jakbys sie tu znalazla).

Gość ghnefnb
ale mnie sie nawet tu w poslce dobrze powodzi, nie musialam jak ty wyjezdzac za granice zeby miec na ciuchy, wakacje czy ksometyki :D

Gość ghnefnb
no to gdzie robisz? na zmywaku? pochwal sie, jaka ambitna prace masZ?

Gość vdfxvxdfv
pomijacie fakt ze nie kazdy odczuwa instykt macierzynski w wieku 20 lat dziecko uwiązuje juz nie ma beztroskiego zycia, spania po obiedzie i zarywania nocek na seks a ty coca de bata usiłujesz pokazać że jestes lepsza....ale przewaznie osoby które tak głośno o sobie krzyczą sa zakompleksione i niedowartosciowane osoby inteligentne i na poziomie sa skromne czego o Tobie nie mozna powiedziec ba sa przede wszystkim kulturalne u Ciebie na 1 plan wychodzi prostactwo nie masz sie czym chwalić

Gość ghnefnb
a ciekawe skad to wiesz, skoro nie studiuejsz? chyba, ze mowisz o swoim towarzystwie? bo ja studiuje na prestizowej uczelni i jakos w otoczeniu nikt sie nie puszcza za kase :D

"a ty coca de bata usiłujesz pokazać że jestes lepsza....ale przewaznie osoby które tak głośno o sobie krzyczą sa zakompleksione i niedowartosciowane osoby inteligentne i na poziomie sa skromne czego o Tobie nie mozna powiedziec ba sa przede wszystkim kulturalne u Ciebie na 1 plan wychodzi prostactwo nie masz sie czym chwalić" nie usiluje pokazac,ze jestem lepsza tylko sobie nie rzycze,zeby jakas krowa wypisywala,ze najlepiej to sie rodzi kolo trzydziestki(bo ona tak urodzila).Jak widze tego typu posty to mna telepie.Pomijajac wogole fakt,ze kazdy lekarz powie,ze lepiej jest nieco wczesniej:/ osoba intelignentna i na poziomie wcale nie musi byc skromna.Kulturalna jestem w zyciu.To jest forum i tutaj nikt nikogo z kutura nie traktuje jak obserwuje od kilku lat.Dla Ciebie moge byc prostaczka.Dla bliskich i przyjaciol jestem kims zupelnie innym,a Twoja opinia na moj temat mi zwyczajnie zwisa:D

Gość ghnefnb
osoba inteligentna i kulturalna jest taka zawsze, bez wzgledu czy to forum czy real, ale skad ty mozesz o tym wiedziec... :P ps co tzn "rzycze"? :o

Gość bgfnhtun7
vdfxvxdfv błahahahaha! a nie pomyślałaś że chłopak/maż takiej 20kilkulatki może być już po 30ce i dobrze zarabiać?