Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertygiu

za długie dżinsy

Polecane posty

Gość wertygiu

kupiłam dżinsy, ale są za długie, czy to obciach chodzić w podwiniętych lekko nogawkach? dodam, że dżinsy są lekko rozszerzone na dole.

Gość owszem obciach
skrócenie spodni u krawca to raptem 10-15 zł. Obrzydzenie mnie bierze, jak widzę dziewczyny, kobiety w za długich, poszarpanych, przydeptanych wiecznie spodniach z frędzlami i dziurami zamiast nogawek. Chcesz tak chodzić? Krawiec to nie majątek.

Gość wertygiu
właśnie nie chcę tak chodzić dlatego pytam, czy mogę je podwinąć raz u dołu i czy nie będzie to bardzo głupio wyglądało.

Gość owszem obciach
idź do krawca skrócić. Podwijać? Pewnie, a potem na tym podwinięciu się poprzecierają po jakimś czasie i będą jak spodnie lumpa. Nie masz 10-15 zł, to chyba Ci wyślę. Każdy może tu rozmawiać na każdy temat, ale takie pytania są po prostu żałosne. Nie rozumiem nad czym się zastanawiasz. albo chcesz wyglądać porządnie, więc skróć spodnie do odpowiedniej długości, albo żal Ci , że musisz uciąć 2 cm, a one też kosztowały. Paranoja. A największa paranoja jak widzę kobiety w spodniach na kant z za długimi lub podwiniętymi nogawkami. Fu!!!!!!

Gość sama jesteś obciach
za żałosne, zdecydowanie szybciej uznałabym proponowanie obcej osobie 15 zł na przerobienie jej własnych spodni (i to tylko dlatego, że komuś tam się coś w nich nie podoba).

Gość ja bym zaniosła do krawca
zwłaszcza, że krawiec przyszyje spowrotem to oryginalne podłożenie, ja w domu sama tak robię ale mam akurat maszynę, moja koleżanka ręcznie też podkłada, co do chodzenia z podwiniętymi spodniami to jeżeli sa bardziej rozszerzane to chyba nie bardzo, ale sama decyduj