Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funio69

Paznokcie - pierwszy raz:)

Polecane posty

Gość funio69

Witam. Nigdy nie udało mi sie "zapuscić" paznokci. Odżywki, lakiery, zapuszczanie- kończyło się to łamaniem ich w pół. Zawsze mam krótkie i czasami obgryzione (fujj). Postanowiłam iśc do kosmetyczki i zrobić sobie sztuczne. Proszę- poleccie jakie, tipsy tzw.? Wiele jest tu młodych Pań, to licze na pomoc i porade, czego mam wymagac od kosmetyczki. Kompletnie sie na tym nie znam:(

Gość funio69

No to wiesz ona ci już pokaże jakieś wzory i sobie wybierzesz jaki ci sie bd podobał.; ) takze..

Ja idę teraz na wesele i z racji, iż mam niezbyt reprezentacyjne paznokcie, chcę zrobić sobie tipsy. Z tym, że ja chcę bardzo proste- zalane żelem w naturalnym kolorze + biała końcówka i ogólnie chcę, żeby były krótkie i wyglądały jak najbardziej naturalnie. Ale jeśli Tobie aż tak bardzo łamią się paznokcie, to nie polecam żadnych tipsów itp, bo to jeszcze bardziej je niszczy.

tak to prawda. tipsy bardzo niszcza paznokcie... no ale slicznie wygladaja :)

Moja mama miała od dawna bardzo zniszczone swoje paznokcie i cały czas jej się łamały i teraz od dłuższego już czasu nosi tipsy. Przynajmniej ma problem wiecznie łamiących się paznokci z głowy. A robi sobie takie normlanej, naturalnej długości i w zasadzie mało kto widzi, że to nie są jej paznokcie