Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoliMnieWaszaTepota

Kobiety, które miały więcej niż 10 facetów fizycznie to szmaty

Polecane posty

Gość BoliMnieWaszaTepota

I nikt mi nie powie, że tak nie jest... szkoda tylko, że chyba nie ma na świecie obecnie kobiety która by miała z 30 lat i miała mniej niż 10 facetów na koncie... co sie porobilo, wszystkie to szmaty :(

Gość po prostu Ania :)
e masz na myśli seks klasyczny czy w ogóle?

Gość BoliMnieWaszaTepota
No już nie przesadzajmy.. powiedzmy 5 facetów przez swoje życie jak kobieta miała fizycznie to ujdzie.. ale ile takich jest?? to jak szukać igły w stogu siana... a jeśli by sie taka znalazła to pewnie niezbyt urodziwa klientka a obecnie są takie czasy, że w samym okresie od 20 do 30 roku życia praktycznie każda dupa na swoijej liście ma +10 facetów wiecej

Gość liliananana
Ja miałam tylko jednego, ale nie w łóżku. A mam 20 lat. Przed chwila ogladałam filmy jak pary sie bzykaja, zeby zobaczyć jak wyglada penis :O

i kurwa szkoda Ci, bo jestes prawiczkiem i żadna Ci dupy nie dala

Gość BoliMnieWaszaTepota
mam na myśli sex...

Gość calkowicie sie zgadzam
same szmaciska na tym padole 😴

Gość BoliMnieWaszaTepota
luidzi ty leszczu jebany, ruchałem takie suczki, ze moglbys o nich pomazyc albo powalic konia na ich fotkach, wiec zamilcz jak nie znasz tematu i w ogole wypierdalaj

Gość tacy młodzi, a już tacy
to jak ci zalezy na cnotliwej, to po co sam ich tego pozbawiasz?

A faceci najpierw chcą się wyszaleć, ruchac ile wlezie, sami namawiają kobiety do sexu, szczycą się, że aż tyle zaliczyli,a potem się dziwią, że aż tyle partnerów seks. miały i nazywają szmatami...hahahahaha gratuluję głupoty.

I nikt ci nie zamierza uświadamiać że jest inaczej, żyj w swoim światku gdzie jesteś królem Maciusiem na włościach swych zasad ale daruj sobie dzielenie się tym z innymi ponieważ człowieka zażenowanie dopada jak po raz kolejny pomyje frustracji wysłuchiwać musi.

Gość katharsiis...
Faceci, którzy mieli więcej niż 10 kobiet fizycznie to dupki, niewarci jednego spojrzenia szanującej się kobiety!!! I co, miło Ci?

Gość
Troll :o

sam wypierdalaj chuju jebany, to ich dupy i co robia z nimi, to ich zasrana sprawa

Gość liliananana
Anonimek - a Ty jesteś dziewczyna czy chłopak? bo nie wiadomo za bardzo po Twoim nicku:)

Gość Gdzie Ty sie obracasz
Mialam 2 i od roku trzeci, chcialabym miec tylko jednego, ale niestety, pierwszy zdradzal mnie drugi tez, mam nadzieje ze trzeci tego nie zrobi.Mam 29 i nie jestem brzydka.Pewnie mieszkasz w duzym miescie i dlatego tak oceniasz, tez mieszkam w duzym no i sie nie dziwie ze faceci tak mysla, bo kurestwo sie szerzy i szerzy.

Gość po prostu Ania :)
wiem że seks ale pytam o to czy liczysz tylko seks klasyczny czy seks w ogóle w różnych formach :O

Dodam jeszcze ze jest wiele wartosciowych kobiet, zmien otoczenie bo pewnie w takim sie obracasz ;)

Gość calkowicie sie zgadzam
hehehe jakie oburzenie wśród puszczalskich na słowa prawdy :classic_cool:

Gość BoliMnieWaszaTepota
katharis... ale czemu do mnie pijesz? ja na swoim koncie mam tylko 4 kobiety.. nie jestem zadnym dziwkarzem kazda z nich dazylem mocniejszym uczuciem i bardzo krecily mnie fizycznie -wiec nie byl to chwilowy glod sexu i pojscie do lozka z panna by sie zapokoic wiec nie pijcie do mnie glupie szmaty po prostu taka prawda, ze jak laska byla pieprzona przez 10 facetow lub wiecej to zwykla szmata i tyle w temacie

Gość absolutnie sie zgadzam z autor
tez tak uwazam, najgorsze jest to, ze chyba nie ma obecnie takich kobiet a jesli sa to jakies pasztety, ktore zwyczajnie faceci olewali stad mialy malo facetow na liście kazda to szmata - bez wyjątku

Zdesperowana Domowa Żona -mnie to obchodzi, bo taka jest prawda, baby sie kurwia gorzej niz faceci, traca swoja wartosc i poczucie kobiecosci, jednym slowem mowia rzna sie jak kroliki.

Gość BoliMnieWaszaTepota
zdesperowana żono... widze konkretne oburzenie w twoich postach haha czyzbys byla wlasnie ta szmata? na pewno! jestem pewny.. inaczej bys sie tak nie pluła po drugie to jak to nazwalem nie ma nic do rzeczy-to byla tylko odpowiedź do postu tego cwela luidzi

Gość katharsiis...
"ruchałem takie suczki że mogłbyś o nich pomarzyć..." -> no rzeczywiście, darzyłeś swoje kobiety ogromnym, głębokim uczuciem... :(