Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoliMnieWaszaTepota

Kobiety, które miały więcej niż 10 facetów fizycznie to szmaty

Polecane posty

Gość po prostu Ania :)
katharsis :D:D:D piąteczka

Gość prawda w oczy kole ;]
to samo tyczy sie facetow i nazywajmy rzeczy po imieniu, bo kurewstwo sie szerzy ;]

Gość BoliMnieWaszaTepota
katharias... ale co to ma kurwa do rzeczy?!? to była TYLKO odpowiedź do postu tego leszcza - luidżi... dla mnie to były kobiety które darzyłem uczuciem a to że nazwałem je 'suczki' miało pokazac obraz, ze on moglby na tego typu kobiety patrzec tylko przez internet

Gość Gdzie Ty sie obracasz
Z ta brzydota to przesadzacie, jak kobieta chce sie bzykac to czy brzydka czy ladna se porucha:D Sa tez brzydcy faceci :P

Gość nie ponizaj sie zono
widac ze sie kurwilas jak szmata :D

No ja się tu po części zgodzę z autorem... Sama miałam jednego partnera, z którym z resztą byłam w związku. Dla faceta to nic przyjemnego pchać w dziurę wielkości worka na kartofle. Ja osobiście jestem zadowolona że nie każdy mnie ruchał, i że jestem tematem do rozmów właśnie dlatego ze nikomu nie dałam. Nie interesują mnie przelotne znajomości... Dlatego też nie raz nie dwa słyszę opinię że komuś niby dałam (a istota leży w tym że mu nie dałam i czuł się urażony), ale mam takie grono znajomych którzy wierzą mi, którzy wiedzą jaka jestem .

Gość po prostu Ania :)
autorze jak sie kogos darzy "głębokim uczuciem", to sie tak o nim nie pisze, nawet,żeby sie odgryzc komus na kafe :O

Nie ma sensu nawet komentować, ani tych dziewczyn(który wcale tak dużo nie ma) ani was. Prawda jest taka, że kobiety ok 30 to już mężatkami najczęściej są, i sraja na takich jak wy:)

Autorze lepiej powiedz ktora Cie zdradzila, albo co Ci zrobila zes taki podkurwiony w srodku tygodnia ?:D :P

Gość BoliMnieWaszaTepota
zono... faceci nie chca ogladac 'suczek'? hahhahaha jakich ty facetow znasz? chyba jakis prawiczkowych informatykow, ktorzy w zyciu sie nawet nie całowali.. KAZDY zdrowy facet lubi popatrzec na atrakcyjne kobiety, obciąć wzrokiem tyłek, spojrzec na dekolt jesli jest konkretny, przejechac językiem w myślach po atrakcyjne zgrabnej nodze a ty mi mowisz, ze faceci nie lubia patrzyc na kobiety? nie no padłem teraz:) nie osmieszaj sie, widac, ze z ciebie kurwisko, ktore na sile probuje swoje bledne teorie tutaj przedstawiac

Gość BoliMnieWaszaTepota
ano jestem wkurwiony i zniesmaczony pewnym faktem poznalem jakis czas temu fajna dziewczyne, naprawde fajna do tego mega atrakcyjna... gadka szmatka, flirt itp po 2 miesiacach zapoznawania sie przyznala mi, ze miala 9 facetów na koncie (ma raptem 24 lat...) :O skutecznie mnie tym odrzuciła... pomijam fakt, ze pewnie miala ich wiecej, tylko wiadomo, jesli kobiety siegaja juz takich wynikow to specjalnie podają mniejsza ilosc bo by nie pomyslec o nich, ze to kurwy

Zono moja, serce moje nie ma takich jak my dwoje...lalalalla:D:D:D Autorze idz sobie lepiej poruchaj, ulzy Ci:D

W tym wieku i juz ponad 9 no to sporo, ale nie mozna oceniac wszystkich kobiet tak samo, bo nie wszystkie takie sa, jest wiele ktore sie szanuja np ja :P

Gość katharsiis...
Dobrze, jak uważasz... Ze swojej strony tylko dodam, że będę się modlić, by nigdy nie trafić na faceta takiego jak Ty. I nie dlatego, że jak pewnie teraz pomyślisz jestem jedną z tych kobiet którymi pogardzasz, bo nie jestem, ale dlatego, że Ty jesteś typem faceta, który kobiety traktuje przedmiotowo. I może kiedy którąś kochasz, czy też darzysz jakimś uczuciem, to ją szanujesz. Ale niestety ludzi poznaje się po tym jak kończą. Dziękuję za uwagę.

Gość angela-angel
prawda jest taka że Ci co tu pisza to w wiekszosci stare zakompleksione osoby i nie mialy nawet polowy tych co pisza :D

Katariss a Ty jestes nie lepsza, bo nie znasz tego faceta osobiscie i oceniasz, co sie dziwic, duzo jest kobiet ktore daja gdzie popadnie i czesto sie slyszy takie wlasnie opinie, ze kobiety w tych czasach sa gorsze niz faceci.

Gość BoliMnieWaszaTepota
katharis.. nie ma to jak wyciagnac wnioski mojej wlasnej osoby jak postrzegam swiat do okola i ludzi po paru wypowiedziach anonimowo na forum gratuluje ci... aha i wiedz jedno-strasznie bys sie zdziwila, kiedy bys mnie poznała

Autor nikogo nie traktuje przedmiotowa (suczka to okreslenie na zajebista laske), natwomiast najbardziej oburzeni jego tematem sa k.urwy i k.urwiarze, od razu widac i z daleko od takich, bo oni traktuja seks i druga osobe przedmiotowo!

angela-angel- Wypraszam sobie, nie jestem stara, mam dopiero 29lat :D Bez takich prosze !

Gość piesek yogiii
dokladnie tak.. oburzyly sie wszystkie kurwiki na forum a autor tematu ma ABSOLUTNĄ RACJĘ pozdro

Gość grrrrr
autor nikogo nie traktuje przedmiotowa (suczka to okreslenie na zaj**ista laske) jak by mnie jakiś koleś nazwał suczką to by bym się poczuła obrażona i chyba większość normalnych dziewczyn też. Ale na szczęście mi to nie grozi bo jestem nerdowym pasztetem :P

jestem kobieta i nie czualabym sie obrazona, a miedzy mezczyznami to czeste okreslenia w sensie pozytywnym, ze ekstra laska

Gość do grrr
no wlasnie.. dobrze ze o tym wiesz, jestes pasztetem i tyle wiele kobiet lubi czasem takie perwersje ze swoimi facetami co caly czas ma byc lagodny spokojny sex i ciagle slowka 'oh kochanie' ?? czasemu takie ostre slowka by podniecic atmosfere jak np "suko..." zajebiscie dzialaja na kobiete

Gość witamwasglupki
a ja lubie seks jak kon owies, i lubie jak mnie ktos bzyka i moglbys mnie bzyknac gdybys sprawial wrazenie, ze masz cos duzego w gaciach i troszke oliwy w mozdzku... jakbysbyl piekny to moze dalabym ci jednorazowo, ale nigdy juz bym nie chciala cie wiecej spotkac, zeby nie widziec twych maslanych oczu:( jakbys dal rade porzadnie mnie zerznac to moze nawet pochodzilabym z toba troszke, ale musialbys sie starac mnie zadowalac, bo chwila nieuwagi i juz bylbys wymieniony i juz bym dawala komus innemu, kto potrafi tak bzyknac, ze az sie zawstydze hehehehe

Gość świnka piggy
Nikt mnie nigdy nie Pokocha. "chyba nie ma na świecie obecnie kobiety która by miała z 30 lat i miała mniej niż 10 facetów na koncie ..." na jakim Ty swiecie zyjesz chłopie? na jakim? na kafeteryjnym chłopak zyje! :D

Gość BoliMnieWaszaTepota
A tak naprawde to mi nie staje i dlatego taki jestem wkurwiony na suki

Gość witamwasglupki
pewnie nawet gdy raz na 10 lat ma okazje pobzykac bo 2 sekundach od razu sie spuszcza i kazda laska wscieklizny dostaje... no chyba ze 15 letnia dziewica, ktora nie wie co to orgazm bedzie patrzec na niego z glupia mina, bo nie wie jakie ma sie samopoczucie po dobrym jebanku