Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bu1918

problem z przedwczesnym wytryskiem Pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość bu1918

witam mam 24 lata mam problem z przedwczesnym wytryskiem. Tylko nie piszce zzebym sobie znalazl odpowiedz w googlach bo szukalem i metody metody cwiczenie miesnia kegla (pol roku cwiczylem) i podczas stosunku wszelkiej masci zele i Prezerwatywy Durex Performa ktore "niby" jaka wydluzyć stosunek nie pomagaja mi bądz sa znikome efekty !!! moj najdluzszy stosunek trwal 7 minut a mialem na sobie te oto prezerwatywy i bylem po pol litra wina ! bo alkohol tez ponoc doprowadza do opoznienia wytrysku... PRZEZ TO ZE NIE DAJE RADY MOJE ZYCIE CO CHWILE SIE BRZYDKO MÓWIĄC SIE PIE****I:( LICZE NA WASZA POMOC CZY KT0OS MIAL TAKI PROBLEM ? z swoja partnerka podczas stosunku (jezeli to mozna wogle tak nazwac..) probojemy bardzo powoli ale ona nie ma cierpliwosci do mnie ... probowalem tez naciskac nasady czlonka tez malo daje a i probowalem tez cherbatek ziolowych przed stosunkiem .. ja nawet jak sie zmasturbuje przed stosunkiem to wydluzy mi to stosunek o 2 minuty ? serio mowie !! pomocy ! nawet zacząłem ostro palić papierosy (palilem ale malo) a teraz to tylko redy i to 2 paczki dzienne i tez nic .. znacie jakis taki ale naprawde skuteczny srodek na opoznienie wytyrysku najlepiej jak by byl dostepny bez recepty albo jakas dieta co powinienem jesc zeby byc bardzej oziemblym seksualnie bo tego potrzebuje ! stac sie oziemblym seksualnie ! wolal bym zeby mi prawie wogle nie drygnal. naprawde prosze o pomoc ludziska,. a co do problemu psychicznego to tez podczas stosunku nie mysle o partnerce tlyko o czyms innym naprawde nie wmei co mam robic ..PRZEPRASZAM ZA BLEDY ALE PISALEM TO BARDZO SZYBKO CZEKAM NA ODPOWIEDZ

Gość chłopie
pieerdolisz jak oparzony, zamiast się cieszyć, że szybko ejakulujesz!!!Głupolu jeden, problemem jest brak wytrysku i a nie szybki wytrysk!! Siedem razy pod rząd się spuść, a za 8-smym razem partnerka osiągnie orgazm. Zatem Ty będziesz miał 7 razy przyjemność a partnerka tylko raz, więc w czym problem? A co do palenia papierosów, niszcząc zdrowie by opóźnić wytysk nasienia, to dajesz do zrozumienia, że z jesteś po prostu prymitywem i wcale się nie dziwię, że partnerka jest wkurwioona.

Gość 873248902347
ja jebie to nich ci najpierw robi loda a pozniej drugi raz bedziesz dluzej mogl

Gość bu1918
a fest mi pomogliście ....;////// nie znacie jakis domowych sposobow kurde no pomocy !!!!

Gość idealny sposup
zamróź chuuja w lodówce, wtedy sperma będzie tfarda i bardzo dłógo się nie spóścisz, a Tfoja dziołcha bedzie piszczeć z rozkoszy.

Gość bu1918
LUDZIE JA SIE PYTAM SERIO !!!!!!!!1 A NIE CHCE JAKIS GLUPICH PYTAN ALBO ODPOWIEDZI LUDZE CZEKAM NA PORADY FACHOWCA A NIE JAKIS NAJDUCHOW !!! PROSZE O POMOC!!!!

Gość zawodowiec
kolego chcesz sobie z tym poradzic / jest tylko jeden sposob na mnie dziala bo mialem ten sam problem ! wiem jak to jest kiedychcesz a nie mozesz :( mowa o tym ze robisz sie malutki kiedy widzisz ze twoja partnerka wiecej oczekuje od ciebie a ty za kazdym razem dajesz plame:( wez sobie przed stosunkiem okolo 30 min przed kreske amfetaminy. pomaga a twoja partnerka bedzie w siudmym niebie . pamietaj nie rob tego czesto.!!!

Gość michuuu27
Witaj, przedwczesny wytrysk to problem nie tylko młodych mężczyzn, tyczy się to także tych trochę starszych;) Spowodowane jest to nie tylko "brakiem doświadczenia", ale składa się na to wiele czynników, jak złe odżywianie, stresogenny tryb życia itp. Sam miałem z tym problemy, postanowiłem to zmienić i za namową znajomego lekarza, spróbowałem zastosować ten o to środek: http://intymnosc.pl/aff/glowna/orgasm-control-60tab-pelna-kontrola-p-740.html Po stosowaniu seks naprawdę przestał być już dla mnie czymś krępującym, mogę go uprawiać znacznie dłużej, nie obawiam się już, że dam "przedwczesnej" plamy;). Cena jest w miarę niska jak na te środki, a jest naprawdę bardzo skuteczny. Przy zamawianiu 100% anonimowości, nawet listonosz nie zorientuje się co jest w środku, bo tak to wszystko pięknie opakowane, dlatego jeśli masz problem z przedwczesnym wytryskiem, to polecam. Dodatkowo zwiększa doznania!:) Pozdrawiam!