Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaat.ttt

sie postarac?udowodnic ze zalezy...pomysly

Polecane posty

Gość aaaat.ttt

bylem z laska 2lata,rozeszlismy sie na rok ale znowu jestesmy razem,znowu ponad rok...niby wszystko fajnie ale wczesniej miala zawsze ochote, inicjowala seks widzialem ze sprawia jej to wielka przyjemnosc... dla mnie seks z nia dalej jest wspanialy tylko ona robi to chyba tylko dlatego ze je chce...wczesniej mowila ze musi sie do mnie znowu przyzwyczaic, oswoic sie itp.ale ile mozna sie przyzwyczajac? w odpowiedzi na ponowione pytanie uslyszalem, ze nie czuje ze mi zalezy,jak tak jest to mam sie postarac i jej to udowodnic...jak?ogolnie to nie rozumiem czy to moze byc przez to ze ze soba nie bylismy czy co jej po glowie chodzi?postarac sie w seksie czy w zyciu?sa pomysly?

musisz chyba dac jej wiecej czułości , pokazac ze cholernie ci na niej zalezy i ze jest jedyna i najcudowniejsza kobieta. kup jej kwiatuszka tak bez okazji i powiedz jej to. a najlepiej bedzie jak zabierzesz ją w jakies miejsce gdzie jest duzo ludzi i wykrzyczysz jej jak najgłosniej potrafisz "kocham cię....(jej imie)" bedzie zadowolona:) mam podobny problem , tlyko ze moj facet na to nigdy nie wpadnie :|