Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuleczlaaaaa

Miłość za bardzo :(

Polecane posty

Gość zuleczlaaaaa

Hej wszystkim ! Nie potrafię sobie poradzić Byłam w związku 5 lat nie zdradzałam go robiłam co chciał i mnie zostawił, a dla czego bo za bardzo kochałam tak mi powiedział,,,po 4 miesiącach weszłam w drugi związek i trwa/trwał sama nie wiem pół roku i było tak samo Bałam się nowego związku ale zaryzykowałam ! Czułam się w końcu doceniana i pokochałam go ogromnie Dzisiaj się pokłóciliśmy i nawet już nie wiem czy się pogodzimy Boje się już kogoś pokochać i znów cierpię Tak bardzo się staram, na wiele rzeczy przymykam oko i tak mi się nie układa

Gość kami_20
ja miałam podobną sytulacje tylko odwrotnie... chłopak strasznie za mną szalał... widziałam , że kocha mnie ponad zycie... ale moze to dziwnie brzmi, ale to troche wkurzajace jak ktoś tak okazuje za bardzo miłość...zerwałam z nim po 4 latach bo juz nie mogłam znieść tej jego miłości. Nie można za bardzo dawać do zrozumienia swoich uczuć, bo jak ktoś jest pewny, że ma tą drugą osobe w garści to przestaje sie starać i przestaje być ta osoba atrakcyjna

Gość gość
aW5JwdheWSIQAUQQ5fgy9of9