Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15kgdoszczęścia

Drastyczne odchudzanie.

Polecane posty

Ja też jestem.:) jakoś sie zbieram po tej porażce i zaczynam od jutra od nowa. kupiłam sobie dziś tabletki --> Nivelazione woman... i dieta i ćwiczenia do tego.:) Z ćwiczeniami może być kiepsko bo mam słabiutką kondycję od fajek...:O

Gość TAK głupia że głowa boli
Myślisz, ile czasu potrwa, jak znów dostaniesz napadu, z tego głodzenia się? To się przerodzi w kompulsy, wiesz? Moja rada - ciągle coś jedz (właśnie tak). Nie dopuszczaj do spowolnienia metabolizmu, oszukuj organizm. Jedz co 2 godziny coś, unikaj węgli, jedz raczej białka i tłuszcze (ale mało!), unikał łączenia z nimi węgli. Nie licz obsesyjnie kalorii, przy czymś takim ilość kalorii nie ma większego znaczenia. Sama byłam na drastycznych (przeczyszczaczy nie stosowałam, aż taką debilką nie jestem :O ), ale to jest TYLKO dla osób o żelaznej woli. Albo umiesz żyć całe dnie na pomidorze albo nie. Nie chodzi już nawet o zdrowie i efekty na dłuższą metę, bo rozumiem, że masz to w nosie. Ale po prostu - nie dasz rady. I tyle. Więc znajdź coś innego.

Gość jajko sadzone
15kg do szczescie? zmądrzałaś?:)

I jeszcze fajki jarasz. Będziesz blady, wymiętym, niezdrowo wyglądającym krętkiem po tej swojej kuracji :O Ble!

jajko sadzone - chyba tak.:P na pewno nie chce spieprzyć sobie życia żeby komuś (kto na to nie zasługuje) coś 'udowadniać'. tak glupia że głowa boli - dziękuję za rady ale od Ciebie ich nie chcę i nie potrzebuję. proszę mnie nie wyzywać od debilek.

Nie, no jasne, lepiej Ci pogłaskać po główce za Twoją mądrość życiową :O Lada moment znikniesz na dobre z tematu jak święty dym, ciekawe dlaczego? :P 🖐️

mylisz się. Będę tu zaglądać codziennie. dokładnie... to MOJE mądrości życiowe i nie życzę sobie komentowania ich w bezczelny sposób.

Życzyć lub nie życzyć to sobie możesz fryzury u fryzjera albo obiadu w restauracji. To jest otwarte forum, a prezentując na nim swoją głupotę, musisz się liczyć z konsekwencjami w postaci ostrych wypowiedzi.

witam :) zażyłam 2 tabletki, zakupione wczoraj i zjadłam śniadanie --> dość sporą miseczkę musli (płatki kukurydziane, 2 kiwi, pół pomarańcza, jogurt naturalny). Wybieram się do centrum handlowego więc trudno będzie mi ominąć Mc'Donald ale nie dam się.:) będę pić tylko wodę.:P

Gość sabiiii
jak tam odchudzanie :)) ?? ja dalej na diecie, chociaż przez 3 dni zjadłam 1500 kcal ;) spadło do 77,8 :/

Gość Girl657
Ja też miałam taki problem mam 15lat i ważyłam 60kg ale we wakacje postanowiłam wziąść się za siebie i zrezygnowałam ze wszytskich swoich przyjemności jak słodycze.Najgorzej zacząć podjadać szczególnie w nocy wtedy najwięcej idzie w boki.Zaczęłam ćwiczyć biegać robić brzuszki i juz po miesiącu ważyłam 54kg.to niemożliwe wiem ale tak jest.Zalezy czy ktoś ma lepsze spalanie to spali w miesiąc.Jeszcze nie osiągnęłam figury jakiej bym chciała ale mój brzuch jest idealny tylko musze popracować nad udami.

Gość gość
Kiedyś myślałam że sylwetka 'gwiazd' jest nie do osiągnięcia. Spróbujcie potestować tabletki na odchudzanie Slimcea. Brałam 3 miesiące, pełną kurację. Schudłam łącznie 9kg. Dobry efekt. Dodatkowo, doskonałe hamowanie łaknienia. Utrzymuje się przez to świetnie zaplanowaną dietę.

Gość Alinayj82
Jest sporo środków na odchudzanie, ale które są coś warte? Niewiele z nich. W miarę wiarygodny ranking działąjących można zobaczyć tutaj: http://moczdrowia.pl/chudnij/

Gość gość
Każda osoba inaczej chudnie i nie ma złotego środka. Ja zaczęłam chudnąć, gdy uprawiać sport (porządny wysiłek). Dla mojej przyjaciółki skuteczne okazały się dopiero tabletki Foreverslim. Wszystko zależy od naszego organizmu i jak długo żyło się z nadwagą.

Gość gość
Podjęłaś bardzo słuszną decyzję odnośnie zakupu Foreverslimu.Ja także bardzo długo się wahałam zanim go kupiłam.Ale ja odchudzanie mam już za sobą.Schudłam dzięki tym tabletką wyglądam teraz świetnie i czuję się świetnie.