Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JonkaOlkaIbasia

JAK SIĘ ZACHOWAC>>>>>>!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość JonkaOlkaIbasia

miałam problemy w szkole, nie chodziłam, bo miałam pewne problemy tam, grozi mi zawalenie klasy, matka powiedziała, ze nie będzie mnie utrzymywac, bo na co jej pasożyt w domu i mam się wyprowadzac i do roboty... mam 19 lat. spakowałam się i moge liczyc na pomoc kolegi na dzisiaj chociaż i w ogóle, ale mam chłopaka on każe mi zostac w domu, mówi ze jak się wyniosę to to będzie nasz koniec, do niego nie moge się przeniesc i nawet bym nie chciała, bo dzieli pokój z ojcem i ogólnie ma ciężkie warunki.. z drugiej strony chce mi sie płakac .. bo jak wyjdę z domu to on będzie wydzwaniał całą noc, stresował się, a jakby słsyzał ze kolega ofiaruje mi pomoc, w postaci nawet tego, ze mi hostel załatwi to on nie chce o tym słyszec i mi go żal!!! a w tym piekle tu nie zostanę.. za godz chce z domu wyjśc, matka widziała, że się pakuje, ojciec też i im to na rękę, nie odezwali się nawettttttttttt

Gość JonkaOlkaIbasia
helpppppppppppppp

NA KOLANA!!! I ojców po rekach całowac. Moze wybacza.

muszą Cie utrzymywać az do ukończenia szkoly, inaczej posadz ich o alimenty

Gość JonkaOlkaIbasia
powiedziała mi, że jeszcze zobacze, bo nie mam 21 lat, że prędzej czy póżniej znajdę się w psychiatryku, że wszystko jest ulotne a ja jestem do jednego

Gość JonkaOlkaIbasia
:O

Gość JonkaOlkaIbasia
jest tu ktoooo

Gość gdfdgdgdfdgdfgddfg
Nie daj się. Póki się uczysz nie mogą cię wyrzucić z domu. Zagroż im policją. Jesteś tam zameldowana czyli jesteś u siebie. Póki cię nie wymeldują to nie mają prawa cię wyrzucić.