Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina21^^^^

Faceci, kto ich zrozumie?

Polecane posty

Gość Paulina21^^^^

Mam teraz większe problemy,a dla mojego faceta wszystko jest wazniejsze. Tak jak to,ze olej w samochodzie musi wymienic... Dzis od rana tylko temat oleju, a gdy wspomnialam o swoim problemie, po prostu zignorowal i dalej pytal kiedy moj wujek bedzie mial czas zeby pogrzebac w tym samochodzie! Wczoraj tez o tym wspomnialam i nawet mnie nie przytulil, nawet nie powiedzial mi kilku slow,ktore by mnie podtrzymaly na duchu, czuje jakbym nie miala w nim oparcia... Tak to juz jest z facetami??? Powiedzialam mu,ze tak sie czuje,a on ,ze nie wie jak mi pomoc, jak mnie pocieszyc,a przeciez wystarczy powiedziec kilka prostych slow! :(

Gość Paulina21^^^^
jutro zmieni ;) Pisał do mnie od rana o tym oleju... A gdy w koncu dowiedzial sie kiedy wymieni to cisza na pol dnia ;)

Gość dziewczę z kafe
a jaki jest ten Twój problem?

Gość Paulina21^^^^
Ze nie mam w nim oparcia... Dowiedzialam sie,ze jestem chora... Mam tez inne problemy ,wszystko zwala mi sie na glowe... A nie mam w nim zadnego oparcia. On twierdzi,ze ma potrzebe mi pomoc,ale nie wie jak i nie robi nic... A przeciez wystarczy byc ! Kazdy facet taki jest? Gdy mu mowie,ze moze nie dojrzal do zwiazku bo zwiazek to nie tylko mile chwile, ale tez wspolne przejscie przez problemy,wspieranie sie itd. on na to 'skoro tak twierdzisz'.

to i tak szybko bo u mojego zawsze musi "pomysł dojrzeć"a czasem to długo trwa oj długo.........:)

Gość dziewczę z kafe
a bardzo jesteś chora? w jaki sposób facet ma Ci pomóc? skoro ma po prostu być, no to przecież jest...czyż nie?

Gość piczkaxxxxxxxxx
mój też taki, albo mowi ze wyolbrzymiam problem:O faceci to egoiści , niestety wiekszosc jest taka. jak mu nie powiesz co ma robić to sam nie wie zero własnej inicjatywy:O

Gość Mertoro
Co to za facet, skoro nie umie oleju w samochodzie wymienić? Zmień go na lepszy model.:)

mój przeważnie mówi że nie może myśleć o wszystkim.......:-0a tak naprawdę to mam wrażenie że za wiele to nie myśli o nas .....tylko on i jego zabaweczki

Gość dziewczę z kafe
jeśli faceci konkretnie Was olewają, to dajcie sobie z nimi spokój... a jeśli macie pretensje, że nie są tacy jak Wasze przyjaciółki i nie obgadują z Wami godzinami każdego problemu ( a nawet nie problemu ;) ) no to witamy w prawdziwym świecie... ;)

Gość Paulina21^^^^
Jest? Jest przy mnie tak,ze przychodzi do mnie,zje kolacje i idzie spac... Oczywiscie wymienimy pare slow, powie mi dobranoc i tyle bo jest zmeczony. A trudno powiedziec krotkie 'Kochanie bedzie dobrze, bede przy Tobie i razem przez to przejdziemy'? Chcialabym uslyszec cokolwiek :( Nie wiem, moze powinnam skonczyc ten zwiazek bo jestem sama z problemami, mieszkam sama, rodzicowm mam za granica...

Gość Mertoro
"mój też taki, albo mowi ze wyolbrzymiam problem faceci to egoiści , niestety wiekszosc jest taka. jak mu nie powiesz co ma robić to sam nie wie zero własnej inicjatywy" >>>>>>>> te wyjątki to geje:)

Gość piczkaxxxxxxxxx
współczuje ale pomysl ze wiele z nas ma taki problem

Gość Paulina21^^^^
Nie wiem co mam zrobic.

Gość dziewczę z kafe
nie wiem, czy Twój facet naprawdę ma Cię gdzieś czy po prostu nie powie Ci tych słów, na które tak czekasz bo..jest facetem. ale to Ty już powinnaś wiedzieć. nie słowa, a czyny, pamiętaj!

dobra tam......nie ma co biadolić:)jest jaki jest a i tak go kocham:)

Gość piczkaxxxxxxxxx
no niestety , oni mysla o nas tylko wtedy jak chcą zadupczyć wtedy sa tacy kochani i pomysla o wszyskim , ale jak idzie do sklepu to nie pomysli zeby kupic ci cos co lubisz zeby sprawic ci radosc a jak mu to wygarniesz to jest "trzeba było powiedziec" ograniczone dzieci

znajdz sobie przyjaciolke... jak facet nie czuje takich reakcji wspolczulnych to ich nigdy nie bedzie czul. moze sie wyuczyc kilku zachowan ale to bedzie dla niego sztuczne i bedzie o tym zapominal itd.

dziewczyno chyba masz doła :)to jest facet ........i nie można od niego aż tyle wymagać:)

Gość piczkaxxxxxxxxx
no ja też czasem mysle ze wymagam za dużo

Gość Mertoro
" ...ograniczone dzieci" >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> My mężczyźnie jesteśmy prości i należy się komunikować z nami bezpośrednio, jeśli tego nie zaakceptujesz i nie wprowadzisz w życie, to będziesz miała podobne problemy w każdym związku z facetem, no chyba, że znajdziesz sobie takiego ze zmaskulinizowanym umysłem. :)

Gość Arek18
i takie gbury mają dziewczyny a człowiek się męczyć musi;) i wogóle co to za ciota, co sam oleju nie umie zmienić:), a już o braku pocieszenia nie wspomne

Gość Paulina21^^^^
Mysle nad koncem tego zwiazku bo jestem na skraju zalamania... Przerasta mnei wszystko...

wyluzuj troszkę i może zacznij z nim o tym rozmawiać ........jednak czasem coś do nich dociera ,nie są tacy źli.........a czasem naprawdę potrafią nas zaskoczyć :)ale pamiętaj ......tylko czasem

Gość piczkaxxxxxxxxx
jesli masz na tyle siły..

Gość Paulina21^^^^
Nie mam siły w ogóle. Ale on mnie kompletnie nie rozumie... Nie chce zeby robil tak jak ja mowie, a on to spelnial, chce zeby sam od siebie pokazal,ze jest przy mnie,ze moge na niego liczyc... nie otrzymuje tego...

Gość Mała Natka
No chyba każdy facet jest taki nie jesteś jedyna Na kochanków się nadają na przyjaciół mało który Jak ma Cię kto wspierać to go olej ale jak nie masz przyjaciół na których możesz liczyć to jak go zostawisz to będziesz się jeszcze gorzej dołować Przemyśl to dokładnie