Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajna dziewczyna:)

napisac- jak tak to co??

Polecane posty

Problem pewnie dla niektórych błahy, ale otóż... zalogowałam się n sympatii( wiem, zawsze też miałam do tego dystans)- tego nie komentujcie:), bo podoba mi się pewien facet, wyczaiłam go jak koleżanka pokazywała mi właśnie kogoś na tym portalu. Dla mnie było to mega wyzwanie, umieszczenie swojego zdjęcia i pisanie z obcymi ludzmi:) ale on loguje się rzadko, na dodatek jakie jest prawodopodobieństwo że w ogóle mnie tam zobaczy, tam jest tyle różnych osób, ż eto naprawde ciężkie. Więc ze swojego profilu weszłam na jego- więc wie że taka osoba jak ja go odwiedziała. Jestem nieśmiała powinnam zagadać jak tak to co mam napisać?? wolałabym żeby to on jednak mnie zauważył.... a w zamian za to inni piszą, ale ja chce poznać tego konkretnego... wysyłanie buziaka czy czegoś tam innego jest bezsensu, bo....sama też nie odpowiadam, nie chce mi się nawet tego przeglądać:)

Gość malaga111222
hej, według mnie to jest bardzo dobra okazja - do przełamania swojej nieśmiałości - i zawarcia nowej znajomości. Pamiętaj kartka wszystko wytrzyma - nie patrzysz mu w oczy więc śmiało napisz: hej. Patrząc na Twoje zdjęcie wydajesz się być sympatycznym i wartym zapoznania chłopakiem. Mam na imię....... mój nr gg........odezwij się!. pozdrawiam (w tym momencie albo odezwie się na gg - wówczas na bieżąco wymienicie się informacjami albo będzie cisza - co da Ci jednoznaczną odpowiedź - na czym konkretnie stoisz)... powodzenia.

Gość odezwij sie
hihi, nieśmiała, ty nie masz nic od siebie do powiedzenia, a to nie jest nieśmiałość, tylko, wybacz brak wykształcenia i logicznego myślenia. :P

napisz mu ze wczoraj zalożyłaś sobie konto właśnie dla niego.. :D

malaga ma rację. to jest tylko internet. to nie jest spotkanie z kims twarzą w twarz. jesli nie odpisze, to bedziesz miała jasną sytuacje. a przeciez nie spotykasz tego chłopaka codziennie w pracy, czy tam w szkole. takze nawet jesli by Cię olał, to nie byloby Ci potem głupio. oczywiście można tez napisać cos innego, ale i tak wiadomo o co chodzi :)

Gość atrament
napisz mu ze wczoraj zalożyłaś sobie konto właśnie dla niego.. mi tak kiedyś jeden napisał heheh zniknął równie szybko jak się pojawił :D

Z czego wynika ludzka złośliwość na tym forum./.. pewnie z braku poczucia własnej wartości.. No cóż napisze coś pomyśle co... chce poprostu go zainteresowac wlasna osoba a nie pisac tak jak kazdy, faktycznie mam 50 % szans, alebo cos odpisze albo nie....

Gość aiaiiaiaiiai
ja tez sie nie spodziewalam, ze jeden taki mi odpisze, a teraz codziennie mam smsy, tylko nie wiem co myslec i robic juz :O

Gość aiaiiaiaiiai
dodam, ze nia mialam nic w profilu :D

Gość napisz ile masz lat ?
to trochę wyjaśni, dlaczego założyłaś tam konto :classic_cool:

mam 25 lat.... zalozylam tam konto bo spodobal mi sie on i taka jest prawda ze to jest najprostszy sposob zeby do niego zagadac itp...prawda??

aiaiiaiaiiai a co powinnam napisac?/ tak jak juz pisalam nie chce jakiegos buziaka czy czegos wysylac

jak mnie sie facet sodobał to zazwyczaj dodawałam go do ulubionych profli i potem oni sie odzywali do mnie i moj sie tez odezwał..ja wtedy nie miałam aktywnego konto..gdy tylko aktywowałam to on od razu napisłam a nawet ejsli sam by sie nie odezwał to tez bym napisąła wiadomosc z moim nr gg i ze jesli ma ochote to mozemy pogadac;) a teraz juz 5 mcy razem dodam ze to 1 z sympatii z jakim sie umówiłam

co powoduje dodanie go do ulubionych profili?/ jestem nowa na sympatii...

no bo w sumie nie wiem nawet czy przeglada profile osob zeby kogos znalesc wiec jaka jest szansa ze mnie znajdzie to raz a dwa ze mu sie sposobam...