Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrawrona

30-latki w nieformalnych związkach-pasuje Wam to?

Polecane posty

Moj zawsze mowi,ze jestem tylko jego;) niektorzy na sile probuja uszczesliwiac innych:O Nie kazdy facet marzy zeby byc czyims mezem Ostatnio zapytalam swojego partnera zartem-kiedy wezmiesz ze mna slub?;) on-przeciez wiesz,ze w dzisiejszych czasach to teraz niemodne Taki nowoczesny mimo swoich 60 lat:)

uj - jestem niewierzaca, ale zawsze mozna sobie zalatwic, ze slubu nie bylo, zwlaszcza, gdy sie jest Pazura ;) no, ale z chrzescijanami nie mam co dyskutowac na ten temat, bo roznimy sie w kwestiach fundamentalnych ;) nie bylabym w takim zwiazku - i ja mysle ze w taki wypadku wrecz nie powinno sie to zmieniac ;) dlatego niech kazdy zyje jak mu wygodnie ;) problem pojawia sie tylko wtedy kiedy oboje partnerzy maja rozbiezne oczekiwania :P osoby niezamezne tez miewaja swoje symbole :D

Gość nie byłabym w takim związku
To sobie pogadałyśmy :) Żałuję, że nie możemy do tematu wrócić za 10 lat i zobaczyć, w jakim punkcie jesteśmy :) Uciekam spac 🖐️

" Ale tonący brzytwy się chwyta " ale u mnie nie ma powodzi :D

" Taki nowoczesny mimo swoich 60 lat " no wiesz, spotykasz się z takim gówniarzem? :P mój ma 78 i powoli dojrzewa do związku partnerskiego :classic_cool:

energiczna czekam na atak pomaranczy;) to tak na potrzeby forum:classic_cool: anomalia dziadki juz tak maja:P

a tak w ogole poszla łajza na grilla jakby byl mezem to siedzialby tylko w domku;)

Taka opcja jest brana pod uwage;) Juz dzis cwicz uniki:D Moj sie doczlapal do chatki i gledzil cos o biednym piesku wiec grzecznie zapytalam czy to nie byla suczka;) Spij juz ale jutrzejszego dnia mu wspolczuje:O do domku jednak i na czworaka trafi;)

Gość rzadko odpowiadam
Wawrona, pamietam Cie z podobnego topiku, odwiedzasz go jeszcze? Zdecydowałaś się na rozmowę ze swoim facetem? Pozdrawiam

Gość podbijacz_zawodowy
up