Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekająca. ...

Czekanie z seksem do ślubu.

Polecane posty

Gość wwwaaawwwaa
Powiem Ci tyle: jakbym z seksem czekała do ślubu, to miałabym za męża faceta, któremu raz w miesiącu wystarczy i to na dodatek jak sama go zaciągnęlam. Cieszę się, że do ślubu nie czekałam!

Gość Czekająca . ...
mam 19 lat.

Gość lokoookds
mialam tyle to tez tk mowilam a rok pozniej to zrobilam

Gość dasddetw
czekająca podaj na siebie jakieś namiary .. mam podobny problem.

Gość sefwrg
bzduryyyyyyyyy.......ja nie wiem skąd ta mentalność. sex to radość. może to polska katolicka mentalnośc, ludzie w tym kraju nie zdają chyab sopbie sprawy w jak konserwatywnym i ograniczonym w kwestiach sexu społeczeństwie żyjemy. taaaak..czekaj do ślubu i na pewno po ślubie oboje bedziecie super kochankami, dogracie się idealnie i za 5 lat napiszesz tu jakie masz extra bujne i ekscytujące zycie sexualne które oczywiście jest dodatkiem do pięknej, bezinteresownej miłości........................................

Gość kl@R@
są tego minusy i plusy ... zostałam uświadomiona ,ostatnio ,że czekanie ma swój minus gdyż nie wiadomo czy po ślubie po prostu seks będzie udany..tak jakby tylko to się liczyło ... kuźwa !!! no plusy to oczywiste wiesz kiedy kolesiowi zależy ...to czeka ..! ale trochę się przeraziłam ..,ze po ślubie może w alkowie być beznadziejnie ...noi czy ten seks jest taki ważny czy nie ??!!toż to przecież dopełnienie miłości powinno być ...zaczynam się zastanawiać ..jak to usłyszłam napewno nie jest na ostatnim miejscu !!! tak źle i tak nie dobrze ...

Gość Słuchać uważnie
Seks nie jest najważniejszy w związku, ale jest bardzo ważny. Każdy z nas ma naturalne potrzeby. Jedną z funkcji małżeństwa jest funkcja seksualna-małżeństwo pozwala na zaspokojenie tych potrzeb. Jeśli tak nie jest to małżeństwo nie jest pełnowartościowe. Małżonkowie są wtedy coraz bardziej sfrustrowani, czują się coraz mniej szczęśliwi.

Gość kl@R@
ale że co.. ?? jestem mężatką i nasze współzycie się nie układa przykładowo to co wtedy rozwód .. zdrada??

Gość Słuchać uważnie
Ja wybrałam zdradę. Do wyboru do koloru.

Gość kl@R@
a jak tam twoje sumienie?? bo ja po zdradzie swojego chłopaka ..fakt wogóle mnie nie pociągał .. to juz nigdy nie dałam mu sie dotknąć !!! - doprowadziłam do końca a byliśmy 2 lata .. życie mu zrujnowałam !!! ale ten od zdrady był super pociągał mnie ... i to chyba o to chodzi gdy nie ma przyciagania tej chemii to nic z tego nie będzie!!! KObiety kobiety jesteśmy złe ..

Gość oj jak 19 latka to jeszcze
łohoho kochana Ci sie pozmienia

Gość Słuchać uważnie
Nie miałam i nie mam wyrzutów sumienia. Może dlatego, że od kochanka dostałam to czego od dawna szukałam. Bałam się jedynie, że zdrada się wyda.

Gość kl@R@
moim zdaniem wszystkiego trzeba spróbować... zdrada to takie słowo które wiąze ze sobą takie odczucia negatywne i pozytywne ..kazdy raczej by nie chciał zeby zdrada wyszłą na jaw .. błąd ...gdy się ktoś przyzna .. z góry skreślonu są rzeczy o których sie nie powinno mówić ..powinny być tajemnicą słodką ,,,:)

Gość Słuchać uważnie
W żadnym wypadku się nie przyznawać :) Zdradzać najlepiej też z osobą zajętą. Uniknie się zbytniego zaangażowania z drugiej strony. Nigdy w domu.

Haha gdzies kiedys czytałem jak wlasnie babka tez takoczekiwala ze do slubu do slubu ok...a po slubie wiecie co sie okazalo?...Nie wiem jakim cudem ale miala uczeulenie na jego sperme:P ale to byl chyba b. wyjatkowy przypadek:P

Gość Czekająca. ...
Ja szczerze mówiąc mam nadzieję, że mi sie pozmienia. I najlepiej szybko.

ja tez chcialam czekac z tym do slubu, ale to byl moment i ciesze sie ze taks ie stalo:)

Gość amelka123456
Chcesz mu się tej nocy podobac ? Odwiedź dyskrecja.pl znajdziesz tam przeróżne stroje