Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uncas

prezerwatywa a gruby penis

Polecane posty

Gość uncas

nie chwale się bo to raczej problem - to tak na początek wymiary długość 16cm, obwód 16cm. tak już jest i tyle. Problem mam z zakładaniem. jak "rulon" wejdzie za żołądź w rowek to bardzo trudno mi go dalej rozwijać, jest to wręcz niewykonalne, tym bardziej że największy obwód mam w połowie penisa. Jedynym sposobem jaki znalazłem na założenie prezerwatywy (w miarę prostym i pewnym) jest zakładanie po palcach. wygląda to tak że prezerwatywę rozwijam na na 4 palcach (wskazujący i środkowy prawej i lewej ręki) a to co rozwinę zakładam na penisa. Próbowałem różnych rodzajów prezerwatyw, ostatnio durex comfort xl i ciągle to samo - tak jakby samochód pchał pod górę. W tradycyjny sposób w ramach treningu udało mi się założyć kilka razy prezerwatywę ale ile trzeba było się namęczyć i podczas tego siłowania fujarka traci ochotę na cokolwiek. Panowie i Panie co robię źle? czy mój sposób zakładania uszkadza prezerwatywę? jak sobie radzić z zakładaniem przy nie da się ukryć większym obwodzie penisa? dzięki za wszelkie rady i spostrzeżenia. Pozdrawiam

Gość dsf
huj ci w oko pedale

Mam ten sam problem i tylko daje rade po palcach, czasami trzeba sie nieźle namęczyć, ja stosuje tylko xxl bo o zwykłych nie ma mowy po prostu pękają podczas zakładania...

Gość klapciata
może dacie mi jakieś namiary na siebie?? pomogę wam zakladac te gumki na Wasze zaganiacze:D:D::D

Gość amelka123456
Nudzi Cie już zwykły seks ? Zmień to i wejdz na dyskrecja.pl

Gość xxxS
OJ ALE ILE POTEM DOZNAN I ROZKOSZY ...WIECEJ BY WAS MOGŁO SIĘ RODZIC Z TAKIMI...JAK PRZESZŁAM ZE ZWYKŁEGO NA TAKIEGO ........NIE PRZESIADŁABYM SIĘ TERAZ NA TAKIE CIENKIE...PROBLEM NIESTETY Z ZAKŁADANIEM NIEUNIKNIONY BO NIKT NIE WYMYSLIŁ PREZERWATYWY NA GRUBEGO:(

Gość 56547856724565835826
xxxS, górnik przodowy odkopuje tematy jak pierwszy przechuj RP

Gość lubię przez tylne drzwi
moja maczuga ma 14 obwodu więcej nie trzeba