Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdechły żółw...

Jeśli chodzi o seks to przed chwilą..

Polecane posty

Gość Zdechły żółw...

Weszłam na górę aby zrobić mojemu chłopakowi niespodzianke (jesteśmy juz razem 3 i pół roku/mieszkamy razem półtorej roku/mamy po 20 lat) no i chciałam mu zrobić ...Loda? Ja wy to mówicie. No i najpierw musiałam go przekonywać,potem jak ju ż się zgodził to robie to..ale widze ze cos nie tak. Moj T mówi że teraz on mnie troszke..no wiecie pokocha. No to ja się odwracam w pozycji od tyłu on wsadza go..kilka razy...i po chwili mówi ''no co Ty tak wyglądasz jak zdechły zółw...'' Bez śmiechu..na poważnie. No i po seksie. Ja foch. Jemu opadł. Ja go wyzwałam....ze jestem za gruba,ze ma mi powiedziec ze jestem gruba,ze nie musi mnie oglądać...itp.Teraz on poszedł grać,ja płacze i pije finezje. Przysiegam że to nie prowo.WIEM ZE BRZMI TAK. ale takie rzeczy sa u nas niestety na poządku dziennym. Od jakiegoś czasu..może pół roku.Nie dłużej. Co radzicie w takiej sytułacji??

Gość gupeek
lecz sie.

Gość unc unc unc unc unc unc
po co mu kazałas mowic ze jestes gruba? wybacz ale mnie to rozsmeszylo nawet jesli jestes to dosyc desperacki krok :D

Gość Zdechły żółw...
Chodziło mi o to że...zeby mi powiedział że poprostu powinnam troszke schudnąc..a nie nazywac mnie zdechłym zółwiem..podczas seksu. Tak sie starałam. Ubrałam ładną nowa bielizne. Pachnąca,ładnie umalowana przyszłam ( dziś nasza rocznica)...a on takie coś. Nie,nie jestem głupia,nie musze sie leczyć..poprostu..w nerwach taki słowotok mam. A co do sytułacji..to napewno was to rozsmiesza..nie dziwie się.. ''no co ty tak leżysz jak zdechły zółw...'' No ściana..

jedno pytanie nasuwa mi się, PO CHOLERĘ TY Z NIM JESTEŚ :| nie skumam tego

Gość Zdechły żółw...
Nie mam nikogo innego. Dla niego zuciłam szkołe,zostawiłam rodzine, wyjechałam z Polski mając 18 lat. Teraz zabardzo nie mam gdzie wrócić. Czasem wydaje mi się ze jest najukochanszy na swiecie. A czasem..ze go nienawidze. Jak dzis. Co powinnam zrobic?

no jak mnie, by facet powiedzial, ze wygladam jak zdechly zół to bym pomyslala, ze po prostu wygladam jak zdechly zółw, cos ze leze jak kloda bardziej, a nie ze jestem za gruba :P

Gość zffffffffffffro
w pierwszym poście napisałaś że jesteście ze sobą 3i pół roku a potem że dziś wasza rocznica to kurde jakoś nie pasi ;) porażka

no właśnie jak to jest z tą rocznicą:) mi tam facet nie takie rzeczy mówi a ja jemu i jedynie polewkę mamy z tego później;)

Gość szitaka szitaka
a co to jest finezja?

Gość Zdechły żółw...
Tylko że ja nie jestem jak kłoda. W łóżku raczej jestem ogniem.. Jeśli chodzi o rocznice to jest to rocznica naszego pierwszego razu (trzecia zresztą) No a finezja to coś jak...likier kokosowy. A co do grubości to tez chyba nie jestem az tak strasznie. Przy 170 mam 65 kg. Uwazam ze jest ok. No tak...moze wyszłam na zołze..ale co bys zrobiła słysząc te zdanie?? Cutuje juz 3 raz: ''no co ty tak wyglądasz jak zdechły zółw??''... Mysłałam zze niewiem..a on nic.Jakby nic nie zrobił.Teraz mi tak przyszło do głowy..moze jeszcze zaspany był.Bo go obudzułam tym..''lodzikiem''

Gość wsppolczuje sie
traktuje cie jak szmate.... zostaw palanta

Gość Zdechły żółw...
sama juz niewiem. NIE SPAŁAM CAŁĄ NOC przez to. Za to wypiłam prawie pół butelki finezji. Mój T gra sobie na tym pier... x boxie a zaraz pójdzie spać... A co ja?? Nie położe sie przeciez koło niego... Jak zdechły zółw..

Gość Idz do niego
i pogadaj. zeby nie doszlo do nieporozumien,zdrady..itp

Gość za granica to ja sie z
finezja nie spotkalam

Nie przejmuj się tak tylko najpierw pogadaj z nim. Powiedz mu że nie podobało Ci się to że tak do Ciebie mówi. Mój jak mi coś powie nie tak, albo np wczoraj chciałam żeby było miło i wgl, wspólny prysznic, on o dziwo skończył bardzo szybko o ja orgazmu nie miałam ;-( poszłam umyć ziule a on już był ubrany :-/ masakra. Położyłam się twarzą do ściany i się nie odzywalam. Płakałam bo mi zepsuł wieczór... Ciągle się pytał co jest to mu w końcu powiedziałam i przeprosił za to że się tak głupio zachował i było ok. Także nie martw się

Gość Idz do niego
W sumie moze i tak :) Dzieki za wsparcie. Za granica finezji raczej nie dostaniesz. To jest taka podróbka groche. Tansza wersja likieru kokosowego. Noestety malibu skonczyło mi się ostatnim razem....jestem jak alkoholik..hah

Gość skoro tak powiedziall
to cos w tym musi byc, pewnie masz cos z zółwia, wolałby aby obudziła śliczna jędrna pachnąca, i zgrabniutka kobietka z jedrnym tyłeczkiem, a tu musi ogladac plecy "żółwia"

Gość zoliczka nie zdechla
:D:D:D dobre:)

Gość Uboot
Jak robiliście to pod stołem, to rzeczywiście mogłaś wyglądać jak żółw.

Gość parkingowy Zenon
Ale czad ! Sama sobie odpisujesz ? :classic_cool: ? :D

Gość Zdechły żółw...
niee....chciałam odpisac do tej osoby i chciałąm skopiowac..i skopiowałam co innego gdzie indziej. Tak sama se odpisuje...

Gość kolorowa Pani 4434343
sciemniasz.piszesz ze nie spalas przez to cala noc a przeciez to bylo dzis rano nie? ;)

Gość kolorowa Pani 4434343
aj sorry nie spojrzalam na godz.zwracam honor ;) żółwik :)

RANY......NO TO WEŹ SIE ZA SIEBIE .......SCHUDNIJ I CZEKAJ NA INNE OKREŚLENIE.......................A TWOJEMY CHŁOPAKOWI GRATULUJE ODWAGI.....................zadzwoń do rodziny, idź do szkoły........wracaj do żywych........spełniaj sie kobieto........cóż masz teraz....dobry sex i zdechłego zółwia...........

Gość tak wlasnie jest kobitki
facet cos glupio chlapnie,a my potem przezywamy godzinami.BEZ_SEN_SU!!!

Gość dobra laska- zapomnij o tym
ze tak powiedzial i pogadaj z nim szczerze, a nast razem wypnij mocno pupe- nie bedziesz wygladac ja zolw ;) mozetez wiecej sie ruszaj, staraj sie tak jakby naboijac na niego, tylko nie tak na chama, zeby to wychodzilo naturalnie, a nie z przymusu :) powodzenia :) ja tam cie rozumiem ze ci przykro,skoro byka rocznica i sie tak staralas, ale wydaje mi sie ze on nie chcial cie urazic i ze tak 'wyszlo' ;) :) pozdrawiam :)

Gość Zdechły żółw...
Ale ja nie jestem gruba...nie wyglądam jak zdechły zółw...chyba. Hah. A co do błędów to troszke wypiłam nie powiem.Ale często błędy robie.Zawsze robiłam.Niewiem..może mam dysleksje??