Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djvxbfg

konto osobiste

Polecane posty

Gość djvxbfg

chcialabym zalozyc , nie ucze sie i nie mam stalych dochodow , gdzie? najlepiej takie , zeby nic nie placic

Gość powiem Ci tak
wejdz sobie na strone www.finanse-kredyty.zcdf.info tam masz opisane konta i możesz z poziomu tej strony załozyć, wyślij wniosek a bank sie z Toba skontaktuje i załatwi wszystko za Ciebie, chwila muzyki i masz konto, ja tak zrobiłam dlatego polecam

Gość mBank eKonto
za daromo wszystko, bez opłat, bez procentów

Gość ja powiem tak .....
mój syn założył sobie konto po ukończeniu 18 lat w WBK mieli wtedy fajne oferty dla młodych ludzi i nie płaci nic za prowadzenie konta spróbuj tam ...zapytaj

Ja w tamtym tygodniu zakładałam, wybrałam Alior - jedyna opłata to 5 zł/mc za prowadzenie karty, i jednorazowo 15 zł za wydanie karty (na 3 lata), i dodatkowo karta wypukła czipowa, pay pass, można w necie płacić :) Mam chyba 30 przelewów na miesiac gratis :) Jedyny dokument którego potrzebowałam to dowód osobisty, nie musisz mieć zaświadczeń o zarobkach ani nic :)

Gość zdecydowanie polecam
Polecam "db Net - Konto osobiste" http://najlepsza-oferta.systempartnerski.pl/dbnet/index.html Prowadzenie konta = 0zł wydanie karty = 0zł przelewy = 0zł wypłata ze wszystkich bankomatów na CAŁYM ŚWIECIE = 0zł (jeśli wykonamy jedną transakcję kartą w miesiącu to nie płacimy 5 zł za kartę, poza tym brak jakichkolwiek opłat) Dodatkowo gwarancja niezmienności warunków przez 2 lata i wysoko oprocentowane konto oszczędnościowe - 4,05%

Gość Parasole
Zapraszam na stronę http://darmowe-ekonto.info.pl/ , na której możecie założyć konto osobiste na bardzo korzystnych warunkach i to wszystko bez wychodzenia z domu, wszelkie formalności można załatwić przez internet. A oto jedne z korzyści założenia konta na stronie http://darmowe-ekonto.info.pl/ - internetowe konto bankowe z dostępem 24h na dobę - brak opłat za otwarcie i prowadzenie konta od przeszło 10 lat - bezpłatne przelewy zewnętrzne i wewnętrzne przez internet i telefon - bezpłatne wypłaty z ponad 4 800 bankomatów w kraju i wszystkich zagranicą - karta debetowa wydawana na atrakcyjnych warunkach - wygodny dostęp do innych usług i produktów finansowych

Gość kinga13
Zajrzyj na stronę inteligo. Przy wyborze banku należy kierować się nie tylko atrakcyjną ofertą, ale także stabilnymi warunkami. W końcu nr konta nie możesz przenieść do innego banku.