Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Figura gruszki

Figura gruszki sie odchudza od dzis, na zawsze. Kto ze mna??

Polecane posty

Gość Figura gruszki

Cześć wszystkim. Jestem tu pierwszy raz. Nie jestem może jakoś szczegolnie gruba. Ale widze ze coraz bardziej powiekrzają mi się dolne partie ciała. Więc czas troszkę z nich zrzucić. Wiem ze z wybranego miejsca nie uda mi sie zjechac tłuszczyku wiec zaczynam diete. Mam nadzieje ze do lata nie bede sie wstydziła załozyc bikini. Zapraszam wszystkie odchudzaczki. :-D RAZEM RAŻNIEJ

Gość hulahop
Hej. Ja się przyłączę, choć sama założyłam wątek ale mogę pisać na dwóch :) Chciałabym schudnąć chociaż do 52 kg. Wzrost 165cm obecna waga 60 kg.

Gość Figura gruszki
ja mam 160 cm wzrostu i 53 kg i to wszystki jest w tyłku bo u góry to jestem drobniutka cycków prawie wogole nie mam :-( tylko ten tyłek tyłek tyłek, taki baleron.... :-( szukam na internecie cwiczenia jakie moge wykonywac i w pracy i w domu przed telewizorem z natury jestem strasznie leniwa

Gość Figura gruszki
hulahop, fajnie ze jestes :-D

Gość hulahop
Ja też jestem leniwa :) Ja najbardziej narzekam na boczki :) tyłek i uda. Mam szerokie biodra:(ale u mnie to niestety rodzinne. Ja też zaraz poszukam jakiś ćwiczeń i pójdę poćwiczyć.

Gość FIGURA GRUSZKI
BEDE CODZIENNIE RANO ALBO WIECZOREM ROBIŁA PODSUMOWANIE TEGO CO ZJADŁAM I ILE CWICZYŁAM

Gość Weronika87
Wiatam Panie:) Mam 162 wz i waze 57 kg przed 3 miesiacami wazylam 64:( Udalo mi sie zrzucic 7kg:) i ubylo tego z brzuszka :) Biust na szczescie zostal duzy:) Trzymajcie sie :)

Gość hulahop
Mam nadzieję, że wytrwam choć miesiąc na diecie i z ćwiczeniami. Figura gruszki- ile masz lat?

Gość Figura gruszki
ja mam 22 latka , własciwie skończe w czerwcu :-) co do diety to nie stosuje zadnej specjalnej diety tylko poprostu mniej jem. dzis naprzykład zjadłam: jogurt z płatkami na sniadanie jabłko duze na drugie sniadanie na objad barszczyk miseczke z jajkiem i tak bym chciała na dzis skończyć jedzenie juz bez kolacji mam nadzieje ze mi sie uda

Gość ale dieta nic Ci nie da
Wręcz przeciwnie, będziesz wyglądała jeszcze bardziej nieproporcjonalnie, ponieważ proces chudnięcia zaczyna się OD GÓRY. Zanim dojdziesz do tyłka, u góry znikniesz, np. całkiem pożegnasz się z piersiami. Twoja waga jest idealna, nie powinnaś chudnąć. Przy gruszce niestety, ale nie ma innej rady niż pokonanie lenistwa i modelowanie ciała, poprzez odbowiedni trening. Dieta nie jest w Twoim przypadku wskazana, tylko odpowiednio ułożone ćwiczenia.

Gość Figura gruszki
jestem na tyle leniwa ze tylko i wyłacznie diety potrafie sie trzymac.... :-(

Gość ale dieta nic Ci nie da
No to masz problem :) Bo dietą tego nie załatwisz, wręcz możesz doprowadzić, że będziesz wyglądała wręcz groteskowo. Proponuję polubić swoją gruszkę :) Przy takiej wadze nie wierzę, że ten tyłek rzeczywiście masz wielki. Ja jestem może nietypowa w guście, bo mnie się gruszki podobają (byle nie ekstremum oczywiście). Chciałabym tak. Jak tłuszcz wejdzie w tyłek i uda, to zawsze jakoś wygląda, poza tym gruszki maja zawsze super talię i ładne piersi, bo małe, więc jędrne. Ja niestety muszę się zmagać z sadłem głównie w górnej części (brzuch, boczki, talia, cycki, blee) i nienawidzę tego. Chętnie bym się z Tobą zamieniła. Pozdrawiam.

Gość hulahop
Wczoraj trochę poćwiczyłam ale dziś niestety nie znajdę czasu bo muszę do pracy iść ale w niedzielę to nadrobię.