Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokociki

przetłumaczcie plis

Polecane posty

Gość kokociki

I hope you are fine and have a nice day .. im sorry i dont know if you can speak english or not .. but i just wann say that if you can teach me polish language it will be my pleasure..im a foreign student phd here in szczecin ,,Reagards

Czy to ma być ta druga Irlandia, że dzielnice niektórych miast stają się wyspami?

Gość basiunia26
nie wie czy zansz angielski czy nie ale ma nadzieje,ze go nauczysz polskiego. Jest studentem w szczecinie

Gość basiunia26
i ma nadzieje,ze u ciebie wporzadku i ze mialas dobry dzien

Gość iuohedugfiheuoigheoighu
Mam nadzieje, ze masz sie dobrze. Przepraszam, ale nie wiem, czy mowisz po angielsku czy nie. Ale chcialem/am tylko powiedziec, ze jezeli mozesz mnie nauczyc polskiego to byloby super. Jestem z zagranicy i tutaj w Szczecinie robie doktorat. Dzieki.

mam nadzieje, ze u ciebie wszystko ok. przepraszam, ale nie wiem czy umiesz angielski czy nie. ale chce tylko powiedziec, ze jezeli mozesz mnie nauczyc jezyka polskiego bedzie to dla mnie przyjemnosc (bede wdzieczny). jestem zagranicznym studentem ze szczecia, robie doktorat, pozdrawiam.

Gość kokociki
dziekuje Ci bardzo

Gość mniej wiecej to bedzie tak
Mam nadzieje ze u Ciebie wszystko w porzadku i ze milo mija Ci dzien..., przepraszam ale nie wiem czy rozmawiasz po angielsku,chce tylko powiedziec ze gdybys mogla uczyc mnie jezyka polskiego to bylaby dla mnie przyjemnosc....jestem studentem zza granicy tu w szczecinie...

Gość kokociki
jeszcze raz dziekuje wam wszystkim .pozdrawiam