Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polski aborygen

Kobieta z dziecmi to ogromny problem nie do przeskoczenia dla normalnego faceta

Polecane posty

Gość polski aborygen

kobieta z dziećmi to bardzo trudna kandydatka na partnerkę albowiem: 1. Dla kobiety dzieci zawsze będą ważniejsze niż partner co w przypadku dzieci innego faceta bywa wkurzające 2. Fakt że mamusia zmienia złego tatusia na dobrego nieczęsto jest akceptowany przez dzieci - one zwykle chciały by być z tym złym tatusiem. 3. Nowy tatuś wchodzi zwykle do rodziny bez doświadczenia w wychowaniu dzieci. W przypadku własnego dziecka uczy się wraz z rozwojem tegoż dziecka, w przypadku dzieci innego faceta wchodzi z marszu już w pewien zaawansowany proces wychowania 4.Bywa że dzieci zwłaszcza starsze nie akceptują nowego tatusia 5.Kobieta wybierając ojca dla swoich dzieci kierowała się zwykle instynktem i mówiąc krótko facet był niezły w łóżku bo takich właśnie facetów każe szukać kobietom matka natura. Nowy partner będzie porównywany ze starym i może mieć problemy z seksem (zwłaszcza gdy minie pierwsza faza fascynacji) 6. Po co brać sobie na głowę w/w problemy plus parę jeszcze innych nie wymienionych -żeby się sprawdzić jako \"prawdziwy mężczyzna\"? Znacznie prościej poszukać chyba sobie kobiety bez bagażu. Reasumując Kobieta z dziećmi może być kandydatką na partnerkę ale dla : 1.Facetów lubiących rozwiązywanie skomplikowanych problemów 2.Facetów zdesperowanych nie mogacych znaleźć innej partnerki. Więc nie piszcie proszę topików w stylu, że tylko dojrzały mężczyzna zaakceptuje kobietę z dziećmi bo to bzdura !!!!!!

Gość kazdy kazdy
kazdy patrzy przez pryzmat siebie :] jakby to byl taki problem to byloby mnostwo kobiet samotnie wychowujacych dzieci. Jakos tego nie widac , ukladaja sobie zycie , znajduja partnerow i sam znam duzo szczesliwych rodzin ktore zaczynaly po falstarcie i problemow nie maja mimo ze albo kobieta ma dziecko z innego malzenstwa , albo facet swoje z inna kobieta .

Gość ytytutytyuytuytutyutty
Tak od siebie: to wszystko zależy od tego jak bardzo atrakcyjna jest kobieta. Jak naprawdę jest atrakcyjna, to czemu mam ją przekreślać z tej racji, że ma dziecko?

Jak jest atrakcyjna to mozna dziewcze pobajerowac, w miedzy czasie podupcyc sobie i pozniej powiedziec ze sie rozmyslilo :-D Mina dziewczyny - bezcenna :classic_cool:

Gość kataputtta
oj nie wiesz jak się mylisz mam sąsiadke samotną mame w cudzysłowiu bo co chwila to nowy kochaś a to taka sztuczna babka że coś platynka na czuprynie solarka przesadzona a powodzenie to ma nie powiem

nie ma czegoś takiego że "dojrzały mężczyzna zaakceptuje kobietę z dziećmi" bo jak facet wybiera kobietę z dziećmi to znaczy że jest to jego indywidualny wybór i nie musi oznaczać że facet jest dojrzały

Jeżeli to stereotyp to powiedz mi dlaczego kobiecie z inwentarzem tak ciężko znaleźć chłopa ? Nie musisz mi odpowiadać, sama sobie odpowiedz i zastanów się co piszesz bo za bardzo marzysz dziewczynko...:o

Gość kierownik imprezy
gdyby mi zalezalo na tej dziewczynie, pokochalbym te dzieci jak moje wlasne

Gość kobiecym okiem odpowiem
mam dzieci...jakis czas temu zakochałam sie(nie mam juz męża),w sumie walczyłam o niego wszelkimi mozliwymi sposobami....udało sie...to nic,ze na moment.Kocham tego człowieka do dzis,moze dlatego nie potrafie znaleźć kogos,kto zmazałby wspomnienie o nim...czy dzieci mu przeszkadzały...nie wiem,bo potraktował mnie jak chwile zapomnienia,nie chcąc dzielić sie dniem codziennym...od tej pory jakoś nie mam ochoty z kimkolwiek sie wiazac...zresztą-są tacy,ktorym dzieci nie przeszkadzają(w koncu mają juz ojca a sponsora nie potrzebuje) ale sa tez tacy-którzy powiedzą-śliczna z Pani kobieta ale nie sądzę ,by którykolwiek poszedł na taki układ...tyle teraz wolnych...mysle,ze jesli jest milosc,jest akceptacja przeszłości...ja w milosc juz nie wierzę..wbito mi podwojnie noz w plecy

Gość a skad ty wiesz cokolwiek
o normalnych facetach?

Gość 999000tomasz44440000
Prawda, szanse takiej kobiety na znalezienie "normalnego" (tzn.nie pokiereszowanego przez zycie kolesia) sa male..to niesprawiedliwe,ale tak juz jest