Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noovy temat

Problemy z sercem - czy ktos moze mi poradzic?

Polecane posty

Gość noovy temat

Hej Pisze tutaj, bo na zdrowiu i urodzie nikt mi nie odpowiadal. W poprzedni weekend, dostalam bardzo intensywnej arytmii serca, trwalo to cala sobote niedziele i poniedzialek ( z przerwami,gdzie serce normalnie bilo, a nie kolotalo). Byly momenty, kiedy to kolotanie bylo juz nawet nie nieprzyjemne ale bolesne. We wtorek sie uspokoilo, ale od tej pory dostaje zadyszki (nawet przy zmywaniu naczyn), musze bardzo globoko i czesto oddychac i pobolewa mnie klatka piersiowa od strony serca. Nawet nie to, ze czuje sie zmeczona, ale ciagle mam ta zadyszke, podwyzszony puls, musze oddychac ustami bo nosem mam wrazenie ze sie udusze. Pare razy na dzien kolocze mi tez serce,ale nie tak mocno jak w weekend. Czy ktos moze mi powiedziec co to moze byc? Dodam, ze takie kolotania zdarzaly mi sie juz wczesniej, ale to trwalo 2-3 sekundy i znikalo. Teraz to normalnie jazda bez trzymanki. Jak sie do konca tygodnia nie uspokoi to pojde do lekarza, ale moze ktos z was mogly mi juz teraz pomoc. Z gory dziekuje

Gość wariatow sie pozbyc chca
może to nerwica? nie masz stresów? niedobór wapnia też może dawać takie objawy, masz osłabione mięśnie i zawroty głowy czy wzrok ci się szybciej męczy?

za mało danych, być może za wysoki cholesterol, albo nerwica, jeśli nie chcesz być głównym uczestnikiem pogrzeby, to wizyta u lekarza konieczna.

Gość noovy temat
wyniki krwi, cholesterol itd sa ok - robilam dwa lata temu przed operacja na pewno nerwy graja u mnie duzo role, zrujnowalam sobie juz w ten sposob zoladek ale dziwi mnie, ze to trwa tak dlugo! juz caly tydzien sie z tym mecze. a obecnie stresow nie mam, wrecz przeciwnie, w ostatnim czasie odnosze nawet sukcesy kurcze, chyba naprawde nie obejdzie sie bez lekarza

Gość wariatow sie pozbyc chca
pobierz sobie wapn, magnez i potas, a do lekarza jak najbardziej.

Gość mała miiiiiii
Mój chłopak ma bardzo podobnie.Był u lekarza jak był chory i i lekarz pierwszego kontaktu stwierdził że arytmia i dał skierowanie na SOR. Pojechalismy do szpital zatrzymali go na noc dali mu kroplówke KIG w której jest potas,magnez,insulina i glukoza 10% Pózniej był u lekarza z wynikami badan a lekarz mu przepisał jakies minerały.No a arytmia dalej jest.Co jakis czas jest zaburzenie rytmu pracy serca