Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paloczka

potępicie mnie ,czy nie

Polecane posty

Gość paloczka
dziecko,19miesięcy,tatuś woli mamusie,już nawet o mnie mi nie chodzi,ale że on do tego dziecka nie teskni,to przez to serce mi pęka,bo sama bym jeszcze to przeżyla

Gość paloczka
zawsze szczery ale jakie prowo,nie rozumiem

Gość fanka bzdurci
zs aż jestem w szoku, że jeszcze nie dowaliłeś autorce tematu, ty tak lubisz kopać leżących :O

Gość fanka bzdurci
paloczka ja ci odpowiem, zawsze szczery wszędzie widzi podstęp i prowokacje, sama sie dziwie, że jeszcze w tych kategoriach nie rozpatrywał swojego pojawienia się na świecie :D

zs aż jestem w szoku, że jeszcze nie dowaliłeś autorce tematu, ty tak lubisz kopać leżących nie lezacych tylko kretynow autorko, prowo w sensie - wymyslonego tematu, za tym faktem stoi sam poczatek tematu czyli - potepicie mnie czy nie (to raczej nie jest kluczowe dla ciebie a przynajmniej byc nie powinno) jednak daje kredyt zaufania i utrzymuje rady jakie wczesniej napisalem

Gość paloczka
aha rozumiem,dzięki za podpowiedz fanko.w sumie trudno komus doradzac jeśli się nie zna osoby która o pomoc prosi.

w sumie trudno komus doradzac jeśli się nie zna osoby która o pomoc prosi. i dodatkowo, gdy zna sie tylko jedna wersje zdarzen

Gość paloczka
zawsze szczery ,ja sie zaraz pogubie,potepicie mnie czy nie ,tak napisałam ale po prostu tak napisałam,nie wiem czemu

Gość paloczka
tak gdy zna sie tylko jedna wersje zdarzeń,tak to prawda.

spoko autorko, to nieistotne istotny jest twoj problem, sprobuj zrobic tak jak napisalem, nie mozesz na tym stracic

Gość paloczka
kurcze dobrze mi sie z toba gada panie szczery,tylko nie pomyśl że to znów prowokacja,ale masz duzo racji w tym co piszesz

Gość paloczka
dobra uciekam ,moje dziecko zaraz sie obudzi pewnie.dziękuje za pomoc,ale mysle ze memu mężowi oczy się juz nie otworzą,trudno ,jakos zyc dalej trzeba.

Gość fanka bzdurci
zs brednie piszesz, czytałam jak kiedyś wyżywałeś się na kobiecie, którą mąż zwyzywał i się żaliła na kafe, nie wiem co kretyńskiego w niej widziałeś, ale nieważne... autorko emocje to najgorszy doradca, mozesz tylko jeszcze sytuację pogorszyć, a tego chyba nie chcesz, przwda? a twój mąż od wyprowadzki odwiedził dziecko choć raz?

Gość sandra_35
poczytalam sobiei doszłam do wniosku,że po prostu wyrzuciłas smiecia z domu:Dtaka prawde,synus mamusi,niech sobie razem mieszkaja i spiskuja:)a terazniejsze jego postepowanie odkrywa cała prawde o tym jakim jest ojcem,smutna prawda:)A tak poza tym to na 100% czeka z mamusia na Twój krok,tzn na to,ze wrócisz Ty do niego i bedziesz prosiła o wybaczenie:)zenujące to jest...pozdrawiam i głowa do góry,rób swoje nie daj za wygrana,postaw mu warunek ,ze albo ty albo mamusia,moze wynajmijcie mieszkanie??:)

to nie jest żenujące tylko trudne do przeskoczenia :)

Gość mam czarny nick. ale nie podam
abstrachujac od tematu... sluchaj autorko co ma do powiedzenia ZS :) bo wbrew temu co o nim sie pisze tutaj to ma rewelacyjne rady... osoby ktore maja otwarty umysl i troszke mysla nad swoim zyciem wezma sobie do siebie to co pisze. reszta to motłoch 🖐️ :D mowie z doswiadczenia. wczoraj znalazlam swoj wpis sprzed 9 m-scy w topiku po_rade :D jakze ja bylam glupiutka! dzieki ZS :) pozdrawiam

Gość Nn.
Bardzo dobrze zrobiłaś. Nie powinnaś w tej sytuacji doszukiwać się winy w sobie. Jeżeli ktoś przed ołtarzem składa przysięge to chyba jednak ma to jakieś znaczenie i powinien wiedzieć na co pisał, jesteście dorosłymi świadomymi ludźmi więc powinien wykazać się wiekszą odpowiedzialnością i zamiast podkulać ogon i uciekać do mamusi powinien za wszelką cenę walczyć o Ciebie i o Wasze dziecko, powinien zrobić coś w kierunku lepszego jutra. A on po prostu się zawinął. Kochana nie masz czego żałować - domyślam się jak w tej sytuacji może być Ci ciężko ale uwierz to chwilowe. Nie marnuj swojego życia z jakimś dupkiem jak większość wartościowych kobiet!!! Powodzenia!

Gość 123456...
do mam czarny nick. ale nie podam abstrach*jac od tematu... sluchaj autorko co ma do powiedzenia ZS bo wbrew temu co o nim sie pisze tutaj to ma rewelacyjne rady... osoby ktore maja otwarty umysl i troszke mysla nad swoim zyciem wezma sobie do siebie to co pisze. reszta to motłoch mowie z doswiadczenia. wczoraj znalazlam swoj wpis sprzed 9 m-scy w topiku po_rade jakze ja bylam glupiutka! dzieki ZS pozdrawiam CHYBA pisałaś O SOBIE ...::D

Gość mam czarny nick. ale nie podam
zlosliwa pomaranczo precz:P

Gość 123456...
TAKIE JAK TY U DUPY WISZĄ MI:d:d:d

Gość 7891011...
DO ;mam czarny nick. ale nie podam CO ZA MOTŁOCH SIE TUTAJ PRÓBUJE WYMADRZA???

Gość W DUPIE MASZ CZARNY NICK...
HAHAHHAHAAAAAAAA

Mama sprała mu łeb.Nie wracaj do niego.Nie obchodzi go dziecko,to powinien byc wykluczony za to od razu.Daj sobie z nim spokoj.

Gość łączka
ale wredni ludzie z tych twych teściów,przecież mówiłas mężowi przed ślubem że nie chcesz tam mieszkać,on chyba o tym zapomniał,albo udaje że nie pamięta,albo tak Cie słuchał i brał to co mowisz pod swą uwage.

>>przed ślubem postanowilismy mieszkac u moich rodziców,gdyz ja zastrzegłam sobie że u mego męża mieszkać nie będe (...) naszej decyzji o mieszkaniu u mych rodziców Chyba Twoje decyzji??? Bo na wspólną to ona raczej nie wygląda 🖐️

Gość łączka
no to mąż chyba miał świadomośc ,bo miał mówione przed ślubem nie????mógł wtedy zrezygnować i znależc sobie lepsza mądrzejszą itd.Po to chyba autorka mu to mówiła nie????

Gość łączka
facet po prostu uznał ,że zgodzi sie mieszkać u niej ,ale w glowie miał tylko jedno,po ślubie razem z mamusia przeciagnąć ją na swoją strone,OSZUKAŁ AUTORKE>jedyne sensowne wytłumaczenie.