Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia;(

kocham go a on mnie nienawidzi...:((((

Polecane posty

Gość niunia;(

Witam serdecznie.pierwszy raz wypowiadam sie w taki sposob....mam straszny problem...kocham faceta a on mnie nienawidzi....to zaczelo sie w zeszlym roku....pewien chlopak (bartek) podrywal mnie ,wiedzial ze mam chlopaka,pociagal mnie ale wiedzialam ze musze byc lojalna wobec chlopaka z którym byłam.w koncu zerwalam z nim i powiedzialam ze podoba mi sie inny....okazalo sie ze bartek jest alkoholikiem i tylko jedno mu w glowie.zanim tego sie dowiedzialam czesto spotykalismy sie itd...pocalunki..przytulanie..mmmmmm:***..bylo super...klocilismy sie potem i w ogole nie moglismy sie dogadac...zreszta on ze swoja poprzednia laska tez nie dogadywał sie....czyli ja nie mialam zadnych problemow...przestalismy sie kontaktowac...potem poznalam jego kolege Szymona...zakochalam sie od pierwszego wejrzenia...spotkalismy sie rozmawialismy.bylo zimno wiec mnie przytulil a potem pocalowal...bylo cudownie...spotkalismy sie drugi raz...ale w miedzy czasie mielismy staly kontakt przez tel...wtedy znow całowalismy sie i doszlo do czegos wiecej.....nie zaluje bo to bylo cudowne:****potem Bartek zaklocil wszystko...odezwal sie..napisal ze mnie kocha a ja glupia pisalam z nim i Szymon dowiedzial sie o tym....od tego czasu nienawidzi mnie...nie odzywa sie a nawet roznosi jakies beznadziejne plotki na moj temat....co robic???????????????:((((

Gość zerwać z nimi
i podreperowac swoja zepsuta reputacje bo widac, ze idziesz z kazdym i dupy dajesz kazdemu :P

Gość niunia;(
wlasnie ze nie!!!rozmawianie i przytulanie to nie dawanie d***. facet dla mnie ma byc przyjacielem a nie.......

Gość niunia;(
zreszta facetom tylko jedno w glowie..

Gość gwoli wyjasnienia...
zachowujesz sie jak prawDZIWA niunia, wiec sie nie dziw facetowi

Ile masz lat i le mają ci chłopcy? Wszystko zalezy też od pewnej dojrzałości.

Gość niunia;(
jeden 22 a drugi 20..ja tez

Gość y o n a s z
Yep sieu kurwino! Najpierw olewasz jednego faceta, idziesz do drugiego, a jak nie wyszło znów wracasz do tego pierwszego. Brzydzę się takimi sukami jak ty.

Gość ytytutytyuytuytutyutty
To z jednym, to z drugim... z tym się całowała, z temtym umówiła, trzeci ją bzyknął i się zakochała.. hehe młoda 16-ka pewnie ;)