Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania283

Czy 225/26latkowi może spodobac się 17?:)

Polecane posty

Ania283 mam podobne pytanie. znam chlopaka ktory ma 26 lat a ja 180scie tylko w tym problem ze to ja wlasnie boje sie takiego zwiazku a co ty na ten temat myslisz??

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
zaloz jeszcze 10 takich samych tematow a moze wtedy przeczytasz to co chcesz przeczytac :D :D :D :D :D

kurwa dziewczno, takich interesuje TYLKO TO CO MA MIEDZY NOGAMI

Właśnie ja mam ogromny problepewnie jak i ty droga kasiu bo nie wiem czy taki chlopak traktuje takie dziewczyny jak my powaznie ..mam nadzieje,ze tak:)

J asie ostatnio dowiedziałam że młode to głupie z ust własnie tego chłopaka po czym powiedział ,że to tak ogólnie powiedział i przeprosił ale ja to wzięłam na poważnie;/

Gość tylko to go interesuje
seks seks seks

Gość gość11111111
mam przyklad z zycia(ale nie mojego), ze taki chlopak jak juz sie przespi z 17, to ma ja w dupie,nawet jak jest fajna to za mloda i nic takiemu poza mlodoscia nie moze zaoferowac

Gość gość11111111
taki chlopak chce: 1. sexu- 17 moze mu to dac 2. stałego zwiazku z idealna kobieta- on wie jak to jest miec kilkanascie lat i wie ze takie dziewcyny nie sa stale chca tylko zabawy, a jak juz im sie chlopak znudzi po pól roku to pojda do nastepnego, mysle ze chlopaka w takim wieku takie gierki nie obchodza, wiec woli starsza, ulozona, ładna, która dojrzała do zwiazku, ze starszymi kobietami i sex jest lepszy bo sa bardziej doswiadczone, taka mloda moze zostac tylko kochanka, o! takie mam zdanie

Gość takajednamalami
ja jestem dziewczyna , mam 26 lat i wiem ze jezeli chlopak szuka powazniejszego zwiazku to nie z tak mloda dziewczyna... a interesowac i podobac mu sie moze- nawet bardzo....ale wiadome ze o sex chodzi, moze i zdarzaja sie wyjatki, ale jeden na milion

Gość 1003
ja miałam 18 lat gdy zaczęłam chodzić z moim mężem...on miał 26 lat...od samego początku traktował nasz związek poważnie...

Gość 1003
oczywiście ze wszystko zależy od chłopaka...

Gość takajednamalami
no tak, sa wyjatki, ale bardzo rzadko, patrzac na kolegow wiem ze gdy patrza na 17-18 to tylko z mysla o seksie.... ale moze niech sie wypowiedz lepiej panowie na ten temat :)

Gość takajednamalami
sadez ze duzo zalezod dzeynw takimn przypadku- jak to wszystko rozegra, na ile jest dojrzala itp

Gość Nn.
Myślę, że poza kwestią wyglądu w tej sytuacji główne znaczenie może mieć na ile jesteś dojrzała i czy znajdziecie wspólny język.. jeśli tak to czemu nie? Ja mam 22 lata, a mój facet 29 i rozumiemy się bez słów :) więc to chyba możliwe :)

Gość no pewnie
może się podobać i to nie koniecznie tylko po to by się z nią przespać, 10 lat różnicy nie jest wcale dużo

Gość Nn.
No jasne że od chęci obu stron również.

Gość gość11111111
dziewczyny które uwazaja ze to nieduzo sa naiwne

Gość takajednamalami
no tak ale sama tez wieszze 22 a 17 to tez roznica..... nie chodzi o to ile lat jest miedzy wami, tylko o to ze w wieku 17 lat nie mysli sie jeszcze na tyle powaznie.... zreszta sama zobaczysz za kilka lat

Jest jeszcze taka opcja że chłopak 26 letni mysli poważnie i raczej chce trwałego związku a taka dziewczyna 17-letnia chce troche "poprzebierać" tak brzydko powiem;/ no ale wiecie o co chodzi:)

Gość takajednamalami
jezeli dzewczynama 25 a koles 35 to jest calkiem inna sprawa.... ale Ty masz dopiero 17 lat!! tak naprawde dopiero zaczniesz zyc, bawic sie i w ogole....:)

Gość interesuje mloda dupa na sex

Gość a co jeśli
18latka nie chce właśnie przebierać tylko szuka stałego związku? jak to pokazać facetowi?

No to już inna sprawa trzeba trochę sie postarać żeby zdobyć zaufanie tego faceta:)

Gość Hugowoman
Aa dziewczyny nie słuchajcie odpowiedzi typu że facetom w tym wieku chodzi o to co macie po między nóżkami ponieważ osobiście jestem z facetem który ma 25 lat i jesteśmy razem 3 lata zaczęłam z nim być w wieku 16 lat .

Gość a ja wam powiem tak....
ja mam 19 lat moj facet 25 , czyli 6 lat roznicy zaczelismy sie spotykac 4 lata temu. Ja mialam 15 on 21 I chodzilo mu o seks no ale sie przeliczyl bbo nic nie bylo ale walczyl tak walczyl az wpadl po uszy hehe:) no i juz nie chodzilo mu tylko o seks