Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bordurka

jestem agresywna

Polecane posty

wiekszosc osob zmaga sie z problemem przejawow agresji u partnera w zwiazku. Ale mnie jest odwrotnie-to ja jeste ta ktora krzyczy i potrafi rozbic wszystko co ma pod reka, po takiej klotni jest mi wstyd i mam wyrzuty sumienia. Ogolnie jestem normalna dziewczyna i nikt by nie pomyslal, ze mam taki problem. jak sobie pomoc, moze ktoras z Was wie?

Gość ghftdxcccv
Ja mam zespół touretta, klnę na wszystko, co chwilę.

pierwszy raz o takim zespole slysze, jam sie zloszcze i rzucam pryedmiotami tylko w trakcie klotni z moim partnerem.

Gość bellaqa
Witam. Chciałabym podzielić się z Wami moim problemem i zapytać czy ktoś z Was miewa podobne zachowania i gdzie szukać pomocy: psycholog, psychoanalityk, a może psychiatra i jakieś leki uspokajające...?? Miewam napady agresji, która niszczy wszystko wokół mnie i wszystko, co we mnie dobre. Na co dzień jestem miłą, spokojną dziewczyną. Wiem, że sprawiam wrażenie delikatnej i spokojnej osoby i gdzieś w środku rzeczywiście taka jestem, ale nie zawsze tak jest... w momencie, gdy coś mnie rozzłości, a o to wcale nie trudno... potrafię być potwornie agresywna, rozrzucam wszystko, co mam pod ręką, wyładowuję się bijąc rękoma nawet o ścianę... najczęściej takie akty kończą się na ogromnym płaczu, wstydzie i poczuciu winy. Jestem młodą osobą i nie chcę, aby moje życie tak wyglądało... mój każdy związek kończy się fiaskiem, gdyż w takich momentach jestem zdolna chyba do wszystkiego, nie mmyślę racjonalnie, niejednokrotnie rzuciłam się na partnera wyzywając go i winiąc, wcale nie mając racji. przez takie napady agresji zapewne nie jestem postrzegana dobrze i bardzo chcialabym to zmienic... chcialabym takze odzyskac mojego chlopaka, ktorego zaufanie stracilam w wyniku takiego zachowania. prosze o pomoc, moze ktos z Was juz sie uporal z takim problemem? czy jest mozliwe, aby zupelnie wyeliminowac taka negatywna nadpobudliwosc?? pozdrawiam