Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkkaa

Jak tak ładnie wytapirować włosy?

Polecane posty

Gość najładniejsza z tych wymienion
okropna fryzzura, po co chcesz sie tak zeszpecic?

Gość alfabet morsa 123
z tego ostatniego... ta kobieta wyglada okropnie. co ona ma na sobie?! ma nierowne piersi :O tapir nie wiem jak sie robi:P

Gość brunetkkaa
jest tu kto

Gość brunetkkaa
hmmmmm

o! ja też bym chciała wiedzieć. to pierwsze zdjecie śliczne. Ale obawiam się, że chyba ona ma dopinane włosy? :(

Gość brunetkkaa
mi też się podobają moje to takie oklapniete i długie nie umiem za cholere zrobić takiej fryzury

Gość japitoleeee
Czasem się tak czeszę od wielkiego dzwona, bo to jednak niszczy włosy. Przede wszystkim musisz mieć włosy lekko wycieniowane, żeby nadać im lekkości (na długich i ciężkich włosach taka fryzura długo nie wytrzyma) Kluczem do sukcesu jest nawinięcie włosów na bardzo grube wałki, wtedy nie będzie loków a właśnie takie uniesienie. Na wałki nie musisz nakręcać wszystkich włosów, wystarczy "wierzchnia warstwa. Potem dodatkowo tapirujesz włosy u nasady i obficie pryskasz lakierem. W wyjątkowych przypadkach, jeśli chcesz zeby fryz przetrwał całonocną imprezę możesz pasma włosów w miejscu natapirowania podgrzać prostownicą. Trochę roboty przy tym jest, ale fryzura jest tego warta, efektowna i seksowna :D

Gość brunetkka
Ja pitole mam pytanie proszę odpisz mi a na te wałki to całe włosy ponakręcać czy tylko te przy nasadzie i tam gdzie chce podnieść