Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematyczka metinowa

metin metin metin pomoc

Polecane posty

Witam Mam pytanie do znawców gry Metin Moj nastoletni syn po całych dniach gra w to cos a ja nie wiem czy to jest bezpieczne On płaci za jakas licencje programu PACKET REAVER zeby moc sie logowac i zarabiac na tym kase Boje sie ze beda z tego kłopoty i kiedys policja zapuka do moich drzwi .Czy ktos moze mi wyjasnic o co w tej grze chodzi i czy powinnam zakazac mu grania w nia czy tez moge byc spokojna ?

wierze ze sa tu znawcy tej gry bo w szkole mojego syna prawie wszyscy w to graja Moze sa tu jacys gimnazjalisci albo licealisci i mi odpowiedza

ale wujek google nie powie mi tego co zwykli zwłaszcza młodzi uzytkownicy ,którzy w to graja i moga szczerze o tym napisac .

Gość problem z metinem
nikt tu nie gra w metina ??? przeciez tu jest pełno małolatów .

Gość asasasasasas
ja gram chociaz nie jestem malolata... Nie place za gre... nie wiem za co on w ogole placi?! chore.. Tam sie chodzi i zdobyc poziomy rozne zbroje i takie tam;p

tutaj nie ma małolatów kobieto przedział wiekowy to 22 lata sorry

jest t onielegalny skrypt hakujący konta innych graczy po czym ktos taki np sprzedaje takie konta grozi za to do 5 lat (tak jak za kradzieżmaila) najlepiej nie mow mu nic że wiesz o tym, tylko skasuj mu tą gre bo albo wcisnie ci jakis kit ze to neiprawda albo zablokuje to czy cos takeigo zrob t ozanim bedzie za pozno i go nakryaj na tym!

Gość asasasasasas
no wlasnie on chyba kradnie konta bo czasem wlasnie stoja takie ludziki i wysylaja linki do roznych stron hakujace.. wiec to kradziez... ja gram normalnie za nic nie place

Gość problem z metinem
dzięki za odzew On mi cos wspominał ze musi przechwycić hasło jakies Ale jak zapytalam po co mu przechwytywac własne hasło które zna to powiedział ze to musi sie zapamietac Mówi ze jego koledzy zarabiaja na tym nawet po 3 tysiace Skad u 13 latka takie pomysły Naprawde mozna miec z tego kase ??? Przeciez kazdy by w to grał i zarabial jakby tak było Podobno jego kolega zarobił na allegro (nie mam pojecia co ma do tego allegro ) 200 zł na tym .

Znam metina i możesz do mnie napisać na gg 899950 jak chcesz pomocy

no właśnie-on kradnie konta i potem sprzeda je na allegro (allegro to portal gdzie sprzedaje sie rozne rzeczy) mósisz: 1, skasować metina 2. zablokować stroneinternetową metina (w windowsie można w panelu sterowania włączyć kontrolę rodzicielską dla inncyh kont-jeśli masz konto administratora) 3. zrobić to jak go nei ma w domu i nei ostrzegać go-robisz to dla jego dobra zanim ktoś zgłosi to na policje

ja znam lepiej i wiem jak skasowac go i zablokowac moje gg 904760

i jesteś z tego dumny? :D:D:D:D wiem kim jesteś i wiem że jesteś zajebiście uzależniony od metina, blokowac konkurencje chcesz co? :D

hehe nie gram juzw metina bo to badziewiacka gra co do Pani która założyłą topic- prosze napisać na gg najlepiej i jeszcze w gwoli wyjasnienia-packetreaver kradnie hasla do kont inncyh graczy-na forum ci zwykli złodzieje dyskutuja o najlepszych technikach tego procederu, a nawet zastanawiaja sie nad kradzieżami e-maili. Takie działania są w Polsce przestępstwem-prosze działać!

Gość problem z metinem
Jestem Wam bardzo wdzieczna za informacje Przeczuwałam ze cos jest nie tak jak chciał 35 zł zapłacic za licencje do jakiegos Packet Reaver czy cos takiego On ma swój komputer i ma hasło Ja mam swój i do jego sie nie dotykam bo tam pełno jakis śmieci .Bardzo Wam dziekuje .Jakby co to zapisałam Wasze GG i bede pytać Ale on jest naprawde cwany jesli chodzi o komputery Łamie hasła i blokady jak nic Nawet informatycy z którymi pracuje (bankowi) dziwia sie ze 13 latek takie rzeczy potrafi Szkoda gadac Jeszcze raz dziękuję :)

a po tym jak juz nei bedzie mial dostepudo metina nalezy z nim wychowawcza rozmowe przeprowadzic- o tym że kradzież jest zła i o tym że wpływy kolegów bywają zgubne i koledzy nei zawsze mająrację i nei powinni mieć na niego takiego wpływu

to nastepnym razem zanim zaczniesz pierdolić do kogoś że znasz się lepiej to się najpierw upewnij, bo ja jestem na metinie MG, a ty nawet w niego nie grasz, więc porażka. idź zwal konia

tak niestety coraz młodsi znają sie na kompach ale trzeba podjac walke-nie moze byc tak że juzw takim wieku ludzie probuja sie wzbogacac kosztem innych kradnac im chocby konta do gier co do łąmania haseł itp-to nei jest bardzo trudne-ale takie dziecko może poczuc sie mocne-i to go zgubi, bo takich cwaniaczków "hackerów" łątwo złamac-mialem taka sytuacje ostatnio koleś shakował serwer counter strike- teraz serwerownia zgłosiłą to na policje i ma problemy poważne

Gevar co sie tak podnieczas bez agresji to było półserio nie ma potrzeby sie kłócić

Gość problem z metinem
Chłopcy nie kłóccie sie :)JUż mi pomogliście Obawiam się ze jak mi nerwy puszcza to komputer wyleci przez okno .A potem podziekujemy netii za internet .W koncu gówniarz nie bedzie mi w domu kryminału robił. Dziekuje i pozdrawiam I jakby co to zwróce sie o wskazówki dokładniejsze na GG :)

Wszyscy tu pisza o kryminale itp, a taki Metin uzależnia psychike człowieka, on o niczym nie myśli tylko o metinie. Wkońcu przestanie się uczyć i zerwie szkołe.