Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatrice1993

Sprawa sądowa

Polecane posty

Witam, Jutro mam sprawe w sądzie (trzecią) o niechodzenie do szkoły.. wagarowałam Bo czuje ze mam depresje i cos mnie odciagalo od szkoly chyba nawet jakiej lęki miałam przed tym żeby do niej pójść i musiałam skręcić w przeciwnym kierunku. I grozi mi zakład poprawczy..więc chciałam Was zapytać, co byście powiedzieli lub jak byście się usprawiedliwi że nie chodziliscie do szkoły?.. proszę o komentarze . Z góry dzięki..

Ciezko mi sie w tym temaci wypowiedziec bo nigdy nie byłam w owej sytuacji aczkolwiek musiałabym skłamac jelsi napisałabym ze nigdy na wagarach nie byłam;p najdłuzszy pobyt po za szkoła trwał jakis miesiac, ale szkoła ukonczona (lo) a teraz sa studia. Wracajac do rozmowy na Twoim miejscu powiedziałabym..to co czujesz..

Czujesz, że masz depresję?:o Depresję się ma, oślico. Teraz każdy leń tylko usprawiedliwienia w depresji szuka:o I żyje na koszt tych, co pracują:o Nie chodź do szkoły, twoja paka i ludziom gitary nie zawracaj, leniu:o

Gość gluhgulh
oblubienica braaaavo!!!! 🖐️ 🖐️ 🖐️

gluhgulh - dziękuję:) Wkurza mnie powoływanie się na depresję. Depresja to ciężka choroba, która nie polega tylko na "nie chce mi się". Obrażam ją, bo mnie doprowadzają do szewskiej pasji tego typu darmozjady. Człowiek całe życie ciężko uczy się, później pracuje, żeby tego typu lenie na nim żerowały:o

Gość fanka bzdurci
oblubienica jesteś tak chamska i bezczelna,ze czasem az miło sie ciebie czyta jak komus dowalisz kiedy masz racje :D

Ale kurna nie znasz jej, jakim prawem oceniasz człowieka po kilku zdaniach napisanych na forum?? Moze dziewczyna po-prostu nie umie przelać myśli na papier!!

Gość sdbnghsn w
nie czepiajcie sie autorki- ja mialam to samo, czulam totalna niechec i lek przed szkola i luzmi (do tej pory czuje, choc jestem na studiach juz). wybralam zly profil nienawidzilam sie uczyc tych przedmiotow, namowili mnie do niego rodzice, do tego bylam "odizolowana" o klasy bo niestey, ale ja czasy picia, imprezek i bog wie czego mialam juz za soba a oni dopeiro zaczynali gdy mieli 18lat, nie kumplowalam sie z nikim z klasy, ani na przerwach ani nic, bylo mi bardzo zle w liceum :/

Gość co Wy - nie poznajecie
stylu pisania .............a teraz Oblubienicy ????????????????????????????????????????????????

Gość aaaassssssss
NAPEWNO CI POPRAWCZAK NIE GROZI... JAK JUŻ TO KURATOR A DO JAKIEJ SZKOŁY CHODZISZ

Ona nie chodzi do szkoły - bo tak łatwiej. Wsypać się można, seriale pooglądać...

Gość omena

Do sprawy sądowej warto jest się dobrze przygotować. Warto postawić na profesjonalną pomoc. Ja zdecydowałam się na kancelarię adwokacką Cejrowski i się nie zawiodłam.