Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubietychblach

mam kompleksy na punkcie tych pierdolonych barbie !

Polecane posty

Gość nielubietychblach

wiecie co to jest tak dolujace, idzie ladna zadbana dziewczyna a i tak obejrza sie za plastikiem. kazdy gada szlaufy blachary a by polecieli na skinienie palcem. i niech zamkna mordy meskie dziwki ktore mowia ze na jedna noc by taka mogli, tak jestescie DZIWKAMI mowiac w ten sposob. a chyba wielu osobnikom plci meskiej podoba sie taki bardzo bardzo jasny blond i ogolnie wiadomo o co chodzi juz nie bede opisywac. dlaczego to one maja sie podobac ? to nie natura tylko EFEKT

Gość johny bardzo wesoły.
to nie brecz tylko tez sie zrob na blond

pff ,ja mam blond włosy i co ? zabijesz mnie za to ,czy zjedziesz od pustaków ? :-o

Gość dfgdfgd
blachy to przedmioty i sa tylko do ruchania to jak powietrze

wyrzuć tę złość i wyrzuć ten gniew :D tralalalalala ;) na pewno znajdziesz sobie adoratora... chociaż nie wiem, jeśli zależy Ci na tych "oglądających się na ulicy" to konkurencja spora ;)

pociesze Cie, mi sie zawsze podobały dziewczyny o kolorze niemal czarnym, albo ciemne blondynki

Gość nielubietychblach
blond jak blond, tez jestem blondynka ale nie przepalona do bialosci. ale zawsze te pizdy maja szczescie

Gość nielubietychblach
no wlosy to jeden z elementow - ale chodzi mi o caloksztalt tych solar. cycki dupa tapeta i wio na remize

Gość johny bardzo wesoły.
ja lubie blondynki 😍

A ja zawsze wolałem te naturalne, nieumalowane dziewczyny od tych blachar mnie jakoś odrzuca, ptoto szpachelką trzebaby zeskrobywać :o Szkoda że żadna naturalna dziewczyna mnie nie chce [czesc}

Nie tylko blondynki, czarne spalone barbie też są (patrz: Jolanta eR.) :D Nie ma co mieć kompleksów, w większości przypadków strojem, opalenizną, czernieniem lub tlenieniem włosów nadrabiają brak ładnej twarzy (nawet temat o tym był ostatnio), mocna opalenizna + prowokujący strój odwracają uwagę od rysów twarzy :) I jak śpiewa black: Wyrzuć ten gniew, wyrzuć tę złość, nie obawiaj się niech runie ostatni most :D

A tak Ci zależy żeby jakieś wieśniaki się za tobą obracały? Bo mi nie zależy, robisz też selekcję swoim wyglądem, zdecydowana większość facetów, którym podoba się taka dziewczyna to kretyni, inni patrzą bo są w zadumie ile można nałożyć na twarz szpachli, ja też się na nie patrze, to nie znaczy, że mi się podobają.

dzięki Ona :D wiedziałam, że coś pokręciłam z tekstem ;)

i co? ulżyło ci??? :-D A mnie sie wydaje, ze i tak faceci wolą czarnule o brązowych oczach, ale naturalne. Za plastikami oglądają się raczej dresy i inne bezmózgie istoty.