Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfgyhujikolp

Przykre jest to że każdy facet sie w koncu znudzi

Polecane posty

Gość sdfgyhujikolp

Gość niz odwrotnie
Facet byle jaki nudzi sie szybciej kobiecie niż ona jemu , ona ma wiele obowiazków zawsze w innej sytuacji a on wiecznie z pilotem

Gość jnkdsinjwjdsx
Popieram!!!!!!!!!! Faeci wracajcie ku*wa na marsa!!!!!!!

Przecież mężczyzna dla kobiety to zabawka. Taka rozrywka dnia codziennego potrzebna głównie do łożka, więc jaki problem sprawiać sobie co chcwile nową?

Gość yhntgrfrd
no jasne

Gość tak to niestety jest..
to działa w obie strony:o i owszem - jest przykre

Gość yhntgrfrd
jakiew obie? Realia są wiadome do czego kobietom faceci ? tylko do łożka , a mążczyznom kobiety ?Oni sa jak dzieci :D przewiń ,obiad, kolacja :Ppfff i wszystko inne

Gość tak to niestety jest..
ja nie potrzebuje kobiety do gotowania, sprzatania i prania, jak spotykalas sie z dzieciakami którzy na to liczyli to szczerze współczuje;)

Gość jnkdsinjwjdsx
Ej faceci wy to jak takie duze dzieci, ciagle cos, facet powinien byc facetem a nie biedna skrzywdzona owieczka, ktorej wszystko pod nos trzeba posuwac, az mi czasami was zal... trzeba zlikwidowac gen Y haha

Gość tak sobie tlumaczcie
faceci maja fora jak zaliczac panienki, wy macie fora jak odzyskac chlopaka, czemu sie nie odzywa itp. reszta to kwestia wyciagania wnioskow wiem, z tym tez u was kiepsko

Oczywiście że to nie dotyczy obu stron. Mężczyźnie jest potrzebna tylko jedna kobieta na całe życie i w ogóle nie mysli o zdradzie tak jak wszystkie kobiety. Facet jako czlowiek zdecydowanie bardziej rozwinięty od kobiety, pragnie tworzyć trwały związek i mieć rodzinę. Facet jak wybiera jedną kobietę, która jemu pasuje pod każdym względem to jest pewny ze będzie z nią caly czas. Oczywiście nigdy sie to nie spełnia ponieważ kobieta go zawsze zawodzi.

Gość jnkdsinjwjdsx
No jasne Dominik. Najlepiej isc na latwizne i zwalic wszystko na kobiety, jak mowilam biedne skrzywdzone owieczki. P.S. hit roku!!

dominik1000 ale Ty nie piszesz o facecie tylko o kobiecie :) Pomyliłeś słowo :P

Niestety piszę to tylko o mężczyznach. Uwierz ze chcialbym mieć takie samo zdanie o kobietach ale niestety moje doświadczenia mi na to nie pozwalają.

Gość jnkdsinjwjdsx
Popieram lily

Niestety widocznie tak trafiałeś. Niczego nie należy generalizować. Poczytaj sobie na ilu topikach to kobiety żalą się, że facet ich zdradził / opuscił mimo, że one były w porządku. Internet jest anonimowy więc można zakładać, że pisza prawdę.

Gość 222222
ooo, dominik doświadczony jak widzę... nono. ile kobiet miałeś? przyznaj się... i wszystkie zdradzały na prawo i lewo? :D:D:D