Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utka 82

dziewczyny czy Wasi facecie kupują Wam prezenty bez okazji??

Polecane posty

Gość gość
Fajnie jest dostawać prezenty ale jeszcze fajniej jest je dawać.U mnie kończy się na dawaniu,bo od partnera nic nie dostaje.Na walentynki,jego urodziny i Boże Narodzenie kupuje mu zawsze jakiś konkretny prezent,a tak to bez okazji zazwyczaj jakieś ubranie..no ale niestety bez odwzajemnienia.3 lata temu ostatni raz dostałam od niego na walentynki czekoladki Merci.Od tamtej pory nawet jednego kwiatka mi nie dal:(Urodziny mamy w tym samym miesiącu z różnicą 6 dni,wiec trudno żeby zapomnieć o swoich urodzinach,ale jednak się da.W tamtym roku nawet nie złożył mi życzeń.Różni są mężczyźni wiem o tym,ale żeby być tak bezmyslnym człowiekiem.Jesteśmy ze sobą 9 lat i 3 razy,dosłownie 3 razy dostałam kwiaty,raz srebrny łańcuszek na 18 urodziny i dwa razy balsam do ciała z żelem pod prysznic..

Gość Rees
A mówi Ci jeszcze czasem że Cię kocha?

Gość gość
ja dostaje czesto. On umie słuchać i słucha, i zaskakuje mnie podarkami, chociaż jedyne, czego od niego oczekuję, to żeby mnie kochał i szanował, robi i jedno i drugie, i o wiele więcej.

Gość gość
Tak, ale nie perfumy, które są drogie, tylko drobne niespodzianki typu jako z niespodzianką, ciastko, róża.

Gość gość
Mój od początku związku dosłownie obsypuje mnie prezentami:) Czasem po prostu mi głupio je przyjmować, nie są to wcale prezenty byle jakie, on mówi ze lubi mi sprawiać przyjemność:)

Gość gość
Tak, ale to drobiazgi sa. Jestesmy razem 6 miesiecy i dostalam od niego bez okazji roze, bielizne (dwa razy), slodycze. Za to raz albo 2 razy w tygodniu zaprasza mnie na kolacje albo do kina ;)

Gość gość
Mój chłopak jest bardzo romantyczny

Ja jako facet moge powiedzieć, że tak kupujemy :) Ja dla swojej wybieram to co w danym momencie jej sie podoba albo czego potrzebuje. Ostatnio kupiłem jej świetny pierścionek z jubilea.pl z próby 925 taki dosyć duży ale wygląda na ręce kapitalnie.

Gość gość
Jestem 5 lat po slubie, 2 lata narzeczenstwa i 3 lata "chodzenia ze soba". Na poczatku mieliamy po 20 lat i moj maz absolutnie nie mial kasy na takie wyskoki jak drogie prezenty, ale cos slodkiego albo jakis drobiazg czesto sie zdarzaly, nie wymagalam tego. Teraz mamy oboje rowno po 30 lat, jestem w 2 ciazy i wystarczy ze mrukne ze cos jest fajnego i pstryk - juz to mam. Czasem na prawde gryze sie jezyk, bo on przesadza. Z drugiej strony to chyba nie grzech, ze oboje podsycamy nasze zycie erotyczne, uczucie i przy okazji nie jest dla nas problemem obdarowywanie sie prezentami.

Gość gość
Mój kupuje rzadko, ale kupuje. Jestem z nim prawie 8 lat, prawie na samym początku zapowiedział mi, że nie będzie kupował mi kwiatów... Nie wiem, może ma uraz z pierwszego małżeństwa, nie wiem, nie drążyłam, przyjęłam do wiadomości. Ale dostałam bez okazji zestaw kosmetyczny Adidas, kilka pierścionków, bransoletki, łańcuszki (wszystko srebro - bo złota nie noszę), kurteczke skórzaną, bieliznę, no multum różnych rzeczy. Perfumy kupuję sobie sama, bo jemu podobają się inne ni mnie. Np. poszliśmy kiedyś do koleżanki na kawę, no i tak sobie gadamy i w pewnym momencie ta koleżanka mówi do mnie : "ale sobie z***b... perfumy w Avonie kupiłam", ja jej na to "pokaż, chwal się", przyniosła, to były Rare Pearls ( nie wiem czy dobrze napisałam) i mnie popsikała. Boże , jak mnie się ten zapach nie podobał ! Natomiast mój facet był nimi zachwycony. Mnie ten zapach męczył, nie lubię tego typu. Ja lubię słodkie zapachy, jak np. Golden delicious , czy Good girl.

Gość gość
a Wy, księżniczki robicie swoim facetom miłe niespodzianki ? Czy tylko bluszczem oplatacie i żerujecie ?

Gość gość
Ja mojemu kupuje, czy coś dobrego do jedzenia co lubi, czy jakieś ubranie jak jest okazja i mam go pod ręką. Także tak, nie można mi nic zarzucić :) Natomiast on mi... Hm... Ostatnio to w lipcu na moje urodziny...

Gość gość
Ja dostalam kiedys od swojego wino za kilkaset zlotych :) uprzedzam pytania- nie jestem jasnowidzem, a wiem, bo sprawdzilam w internecie

Gość gość
Tak, ja robię na wszystkie okazje i bez okazji, natomiast mój facet rzadko coś kupi

Gość gość
Jakby mi niczego facet przez trzy miesiace nie kupil, to rzucilabym takiego dziada skapego. Juz lepiej, zeby cos za stowke kupil, ale zeby kupil i wykazal gest.

Gość gość
22'40 a niby czemu ma cie zasypywać prezentami?

Gość gość
Bo mnie kocha i jest moim mezczyzna. Ja mu sie odwdzieczam :)

Gość gość
Niech kupuje, od tego w koncu jest

Gość gość
Mnie kupił ostatnio nowy telefon , wcale go o to nie prosiłam , dostałam też kiedyś laptopa ale mi wstyd było ,że mi takie rzeczy daje

Gość gość
oni wolą kupić piwsko niż jakikolwiek prezent dla kobiety

Gość gość
zdrada to ich prezent

Gość gość
Często mi kupuje ubrania i kosmetyki :) na jedzenie też mnie bierze bardzo często

Gość gość
Tak, głównie kwiaty i słodycze, czasem ciuszek; raz dostałam bieliznę.

Gość gość
Uwielbiam dostawać prezenty od mężczyzny :) Nie ma znaczenia, czy to drobiazg, czy coś konkretnego, zawsze się cieszę. Na szczęście nigdy nie trafiłam na liczyrzepę, wszyscy mnie doceniali ;)

Gość gość
Nie wiem czy w tych czasach ogóle jest jakiś facet który niczego nie kupuję swojej dziewczynie , teraz biedy w Polsce nie ma , a jak nie kupuje nic to skapa swinia , bo chyba że naprawdę jest bardzo biedny , po co sobie brać dziada jak można wziąć sobie faceta z kasą , i mówię to jako stara baba ,która zmarnowala sobie życie na takiego niezaradnego żyda , który i tak mnie nie szanował

Gość gość
jak mnie zdradza to wtedy coś mi kupi myśli ze ja o tym nie wiem udaje ze kocha gnój

Gość gość
Piękna kobieta, jak perła, wymaga oprawy... ;)

Gość gość
Prawda jest taka ,że skapy i brzydki też cię może zostawić (tak jak mnie ) więc nauczyłam się żeby w życiu dobierać sobie jak najlepszych facetów , nie ma co się litowac nad tymi "gorszymi " bo oni się też nad wami nie lituja