Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeeeeeesperatka

dziewczyny pomozcie !

Polecane posty

Gość deeeeeeeesperatka

Mam taki nietypowy problem...dostalam orkes 03.05 i skonczyl mi sie 04.05 a dzis mam plamienia z krwia,, ;| co to moze byc..?miala ktoras z Was cos takiego?

po pierwsze ile masz lat? jak dlugo miesiaczkujesz? czy zaczelas stosowac diete lub brac tabl. anty???

Gość deeeeeeeesperatka
Dziekuje za odp aglk ! Mam 21 lat,miesiaczkuje od 12 roku zycia,tabletek nie biore od roku, a jesli chodzi o diete to staram sie odzywiac prawidlowo(min 3 posilki dziennie)niestety czasami ze wzgledu na prace nie moge tego dotrzymac;/

Gość deeeeeeeesperatka
Dziewczynki pomozcie ! :(

Gość deeeeeeeesperatka
Zauwazylam teraz ze jest blad w datach..dostalam 3.05 a skonczyl mi sie 7.05 :P

Gość aniolek1973
desperatka badz spokojna z tego co piszez jestes w trakcie jajeczkowania i w tym okresie wystepuja uplawy czasami nawet z krwia jak nie odczuwasz zadnych innych dolegliwosci zwiazanych z dyzkomfortem miejsc intymnych to jest to wrecz fizjologiczne w przeciagu kilku dni problem powinien ustapic a jak nie to udaj sie z wizyta do ginekologa bo plamienia poza miesiaczkowe sa tez objawem wielu schorzen szyjki macicy czy ciazy.

Gość aniolek1973
P.s desperatka mozesz sama obserwowac uplawy jak jest to klejacy sie sluz z krwia to oznacz dni plodne moze w przyszlosci byc pomocne przy zajsciu w ciaze.