Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeraziah

kobieta - wodnik

Polecane posty

Gość jeraziah

Chce sie podzielic swoimi doswiadczeniami na temat bycia z kobieta wodnik. Niby kocha, ale jest tak samo wszystkich jak i twoja...gdzie kto nie powie cos, tam juz leci, tutaj niby mowi jak bardzo kocha a jednoczesnie zachowanie czasem w ogole tego nie potwierdza. Bardzo duza role odgrywa dla niej zycie towarzyskie i wtedy nawet druga polowka schodzi czasami na plan dalszy... (a przy tym caly czas mowi jak bardzo kocha!) Nic nie mozna jej zakazac, ona moze robic wszystko ! Jak cos przeskrobie to zachowuje sie jakby sie nic nie stalo, nie widzi problemu. Reasumujac tutaj niby bardzo chce miec kogos w zwiazku, a z drugiej strony pelna swoboda i moze robic co chce bez najmniejszych skrupolow Czy ktos tez ma takie doswiadczenia z kobietami - Wodnikami ?

Gość mam takie samo doświadczenie
mam DOKŁADNIE takie samo doświadczenie z panem wodnikiem, oni tacy poprostu są, może zdarzyć się z dnia na dzień że ci powie: dowidzenia chcę być sama, poczytaj na forach, w horoskopach opisowych i takie tam, duzo tego na temat wodników, wszystko się sprawdza

Wodniczka, potrzebuje wolności :P:P:P Ale w sumie Wodniczki to dobre kobiety:):) Ja też Wodniczka :classic_cool:

Gość ja powiem tak .....
ja jestem kobietą wodnikiem i powiem Ci ze żadna z tych cech o której tutaj piszesz nie pasuje do mnie nigdy nie byłam typem zbyt rozrywkowym mam grono swoich przyjaciół i to mi wystarcza ...potrafię być samokrytyczna i przyznać się do błędów....zawsze byłam wierna i lojalna ...wiec jak sam widzisz nie wszystkie kobiety wodniki są takie same :)

Gość Lslalal
do mnie tez nie pasuje ta charakterystyka

Gość jeraziah
z tego co ja znam wodniki to niby chca miec kogos i byc w zwiazku a jednoczesnie chca nieograniczona swobode i moga robic co chca, nie zatrzymasz ich, podejmuje decyzje bez "zgody"/poinformowania drugiej osoby...Niespokojna, swawolna dusza...Kontakty ze znajomymi/przyjaciolmi sa bardzo "bliskie" i nie widza w tym nic zlego i nie sa kompletnie swiadome,ze czesto rania druga osoba swoim zachowaniem

a ja jestem Wodnikiem i powiem Ci - tak, takie sa Wodniki. nic nie mozna zakazac? - owszem! nie mozna! Wodnik musi być wolny. nie ma problemu jak coś przeskrobiesz? - z pewnością do czasu, ale owszem, generalnie mamy ogromną tolerancję dla ludzkich błędów i przewinien. Swoboda? - podstawa związku. Wodnika sie nie da zamknąc w związku jak w klatce. ale w zamian mozna dostać tak dużo, że mozna sie pogodzic z brakiem smyczy dla swojej kobiety ;)

Gość jeraziah
nie koniecznie...bo bycie z wodnikiem daje Ci najmniejsze poczucie, ze jestes z kims, dlatego ze wodnik jest tak samo twoj jak i wszystkich innych dookola i partner nie jest specjalnie w zaden sposob faworyzowany.

jesli oczekujesz ze bedzie widziec wyłącznie Ciebie i nikogo innego to istotnie nic z tego. Wodnik tak "nie działa" - nie odraniczy swojego świata do jednej osoby, nie moze miec pana i władcy. Wodnik moze miec wyłącznie PARTNERA.

Gość to romantyczka i marzycielka
kocha sztukę, literaturę, przyrodę, kocha zwierzęta dzieci. Chodzi często z głową w chmurach:) Wierna, lojalna, życzliwa, dobra. Umie kochać. I chce być kochaną.

Gość kardashia
Ja jestem wodniczką i musze Wam powiedzieć,że tak to fakt ,że lubie być nieograniczana i nie lubie nakazywania mi czegoś... Ale nie tak,że chcem byc sama lub nie faworyzuje partnera u mnie jest wręcz odwrotnie.Ja nie widze nikogo poza nim...

Gość wodniczKA")
Tak , zgadzam sie :) takie sa wodniczki

Gość znacie może
jaka jest ?

Gość Jest niezależna
Ot co

Gość Człowiek woda
Te cechy powyżej określają chyba każdego Wodnika. Słowo Wolność jest chyba ich ulubionym słowem. Dlatego szukają partnera o podobnym spojrzeniu na życie. Związek tak, ale dużo swobody. Miłość tak, ale wielka. Empatia do ludzi i zwierząt. Wybuchowość. Zdradzie mówią kategoryczne nie. Łatwo nie wybaczają. Nie lubią stagnacji. Otwarci na ludzi i świat. Chcą żyć w zgodzie z wszystkimi. Nie zagrzeją miejsca nigdzie na zbyt długo itp.

Gość takie sa wodniki
Nie działa

Gość w o d niczek
lubie luz a mialem żone skorpiona to dopiero stwór nie do życia w rodzinie -zostawiłem po 7 latach ,a na rozwód czekałem 12 lat bo brała adwokata by nie dać mi rozwodu.

Gość nie jestem facetem
ale obserwuję ludzi i widzę że wodniczki są kobietami które najczęściej sie rozwodzą z własnej inicjatywy.

Gość gość
Ja jestem wodniczką i dla mnie największą obawą jest zamążpójście... jestem w udanym związku ale jak partner przebąkuje coś o ślubie to aż pocę się z nerwów.

Gość Pan Wodnik
Potwierdzam Słowo Wolność jest chyba ulubionym słowem wodników. Dlatego szukają partnera o podobnym spojrzeniu na życie. Związek tak, ale dużo swobody. Miłość tak, ale wielka. Empatia do ludzi i zwierząt. Wybuchowość. Zdradzie mówią kategoryczne nie. Łatwo nie wybaczają. Nie lubią stagnacji. Otwarci na ludzi i świat. Chcą żyć w zgodzie z wszystkimi. Nie zagrzeją miejsca nigdzie na zbyt długo itp.

Gość gość
Potwierdzam- wodniczka :) Wolność w zyciu i w związku to dla mnie coś oczywistego. Jestem romantyczką i marzycielką a jednocześnie nie chce ślubu.. nad dzieckiem jeszxze się zastanawiam. Lubię podróże :) Nie cierpie nakazów!! Nikt , nigdy do niczego mnie nie zmusi , żadne namowy na śluby itp Mam swoje zdanie i potrzeba silnych argumentów by przekonać mnie do zmiany zdania. Lubię mężczyzn inteligentnych.. pewnych siebie, dążących do celu- ambitnych.

Gość Do Wodników żeńskich !!!
Dnia 21.05.2010 o 06:57, Glizdaaa napisał:

Wodniczka, potrzebuje wolności :P:P:P Ale w sumie Wodniczki to dobre kobiety:):) Ja też Wodniczka :classic_cool:

Tylko zauważcie Wodniczki że niszczycie sobie życie . Właśnie przez to niby "umiłowanie wolności" . A nikt Was nie wieźi tylko zachowujcie się jak normalne kobiety w związku.

Gość Malinowy krem
Dnia 3.05.2017 o 13:00, Gość gość napisał:

Potwierdzam- wodniczka 🙂 Wolność w zyciu i w związku to dla mnie coś oczywistego. Jestem romantyczką i marzycielką a jednocześnie nie chce ślubu.. nad dzieckiem jeszxze się zastanawiam. Lubię podróże 🙂 Nie cierpie nakazów!! Nikt , nigdy do niczego mnie nie zmusi , żadne namowy na śluby itp Mam swoje zdanie i potrzeba silnych argumentów by przekonać mnie do zmiany zdania. Lubię mężczyzn inteligentnych.. pewnych siebie, dążących do celu- ambitnych.

Podpisuję się pod tym , też wodniczka 😄 Ślubu nie będzie, dzieci jeszcze się zastanawiam. Mam 31 lat, jestem w długoletnim szczęśliwy związku z partnerem który daje mi duzo swobody. On baran, ponadprzeciętnie inteligentny i charyzmatyczny:) Wolności potrzebuje duzo,jak tlenu do zycia. Zadne zakazy nie wchodzą w grę. Tylko szacunek i uczucie są w stanie mnie zatrzymać przy jednej osobie, w jednym miejscu. 

Gość o kogo chodzi?

10 brutalnych prawd jak to jest kochać PANIĄ WODNIK

Jestem wodnikiem i zgadzam się w 100% z artykułem j/w