Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Areczek72

forum dla płci pięknej,to idealne wskazówki dla faceta

Polecane posty

Gość Areczek72

Czasami przeglądam sobie rozmaite fora internetowe w poszukiwaniu przeróżnych tematów dotyczących spraw damsko-męskich.Ku mojemu zaskoczeniu doszedłem do wniosku,że tak naprawdę facet powinien uważnie słuchać kobiety,(cokolwiek by nie mówiła).Nauka niejednokrotnie udowodniła nam facetom,że płeć piękna jest od nas mądrzejsza,i to w większości aspektach życia codziennego.Kolor włosów nie ma tu nic do rzeczy.Kobieca interpretacja słów i czynów jest delikatną próbą komunikacji między naszym pojęciem niby twardego stwierdzenia a rozumowania.Tak naprawdę,to my Panowie nie chcemy lub nie potrafimy słuchać głosu kobiet.Stąd te problemy.Pamiętajmy Panowie,że nas też obowiązują kompromisy.Jeśli są tu jacyś faceci,to nauczmy się słuchać każdego słowa kobiet.Pamiętajmy,że nie każda kobieta uwielbia jak facet we wszystkim jest twardym(maczo).Naprawdę,wiele można się od kobiet nauczyć,chociażby z tego właśnie forum.

no wkońcu jakiś realistyczny areczek....bravooooooooooooo

Jedyne czego można nauczyć się z tego forum to to, że nikt nie słucha nikogo i wszyscy najlepiej bawią się czytając wyłącznie swoje własne posty :p

Gość Areczek72
Nie sztuką jest napisać coś.Ale napisać coś,co przyciągnie uwagę.

święte słowa Arek ;) niby forum kobiece, a wiele cennych uwag można znaleźć (oczywiście przesiewając cały gnój bezsensownych tematów)

dodam jeszcze ze faceci też lubią plotkować ... ale nigdy sie o tym nie mowi ... i to sie nie przyjeło ... moi znajomi (koledzy) to momentami mnie zadziwiają ... jakie ploty wygadują ....:)

Gość Areczek72
Pozwolę sobie zauważyć,że więcej jest for dla kobiet tego typu niż dla mężczyzn,a to tylko dla tego,że faceci tak naprawdę nie potrafią rozmawiać o problemach,czego dowodem jest podpatrywanie takich właśnie kobiecych for.Owszem plotkujemy,ale to dwa różne pojęcia.Tak więc odwagi Panowie.

Gość czarny nick*******************
a masz zone???

Gość Areczek72
Nie,nie mam żony.

Gość na forum można się też
dowiedzieć, że jak masz jakąś pasję, której kobieta nie podziela, to jesteś chuujem bo wydajesz kasę na głupoty zamiast na coś co się przyda wam obojgu. Ale z drugiej strony jak ona wyda pół twojej wypłaty na kosmetyczkę i się na nią wkurzysz, to jesteś chuujem i sknerą. Wniosek z tego płynie prosty: ruuchać, ruuchać i nie słuchać.

Gość Patty_2o
pierdu pierdu - zniewiascialy bolek

Gość hie hie hie hie hie
faceci są tak prości, tak prymitywni, że szkoda gadać. jeść, seks, spać, pić, poszpanoać autem... A obgadują gorzej jak baby. Pracę mam taką, że w większości otaczają mnie faceci, trochę już przesiąkłam tą atmosferą, dlatego mogę wyrażać opinie :P narzekają, siebie wychwalają nad niebiosa, obrabiają dupę innym kolegom z pracy... owszem, w pracy są konkretni, robią co do nich należy, w momencie pracy nie wszczynają intryg, jak się kłócą to dadzą sobie po gębie... Ale jak są w swoim kółku adoracji, to ludzie!!! A ten to głupi jest, a ta to mu pewnie obciągała, a ja bym chciał żeby mi ta obciągnęła, taaak bym ją szarpał za włosy (po czym podchodzi owa TA - facet robi się czerwony i burczy coś pod nosem), i jaki to nie jest każdy ogier i jak to kobiety ich nie pojmują - ja pierdolę!!!

Gość Areczek72
Oczywiście krytyka jest potrzebna i tacy chuje też,by móc Wam wytłumaczyć coś czego się do tej pory nie nauczyliście.

a ja zawsze miałam otoczenie złożone głównie z kobiet(szkoła,praca) i naprawdę zawsze lepiej się dogaduję z facetami, są bardziej prostoliniowi, szczerzy, nie kombinują jak laski, w kobietach najbardziej nie znoszę ich intryg i zawiści :)

Gość hie hie hie hie hie
ariane wśród mężczyzn takie intrygi może się nie zdarzają, ale uwierz mi - w plotkowaniu przebijają kobiety. W stosunku do kobiet mają trochę inną twarz - kobiety zawsze są takie same. jak są wesołe, to są, jak smutne to płaczą, jak zdenerwowane to krzyczą, a faceci? Nie pokazują po sobie (przez durne wychowanie; chłopaki nie płaczą, nie mazaj się tak chłopak jesteś, boli? nie bądź łajza) i przez co faceci zawsze chcą być naj, zawsze górą, do kobiet tacy mecho, że ja ci tu dam! A wśród swoich wychodzi prawdziwy obraz: a bo on powiedział, a tamten to zrobił, a oni razem się dupczyli, a temu to bym ryja obił, a tej to bym flaki wypruł, a ten i ta to mnie wkurwiają, a słyszelście i tym i o tym?.... ;)