Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka...///...

mój facet leci z koleżanką na wakacje...

Polecane posty

Gość halinka...///...

otóż tak, jestem od końca grudnia z pewnm chlopakiem, dopiero kilka dni temu dowiedzialam sie, ze on w lipcu leci na tydzień czasu do egiptu, ze swoja kolezanką... powiedzial mi, ze zanim zaczal spotykac sie ze mną kolezanka zaproponowała mu wspolny wyjazd, on sie zgodzil, zarezerwowali i zapłacili. powiedzial mi, ze zaluje ze tak pochopnie sie zgodzil, ale teraz chcac zrezygnowac stracilby sporo kasy... nie wiem co mam myslec czy mu na to pozwolic, czy postawic ultimatum, albo ja albo egipt...

Gość fdfgv
pozwól mu na to, niech ma coś z życia

a ladna ta kolezanka?:) Co ich laczy? ile sie znaja? I w ogole dlaczego ona mu to zaproponowala a on sie zgodzil...

Gość halinka...///...
ona2222 nie znam jej, mowil ze dlugo sie znają i ona mu po prostu zaproponowala taki wyjazd. a czy ladna tez nie wiem... :/ powiedzial mi, ze oni do siebie nie pasują jako partnerzy, wylacznie moga byc na stopie kolezenskiej, ze ona nie odpowiada mu z roznych względów jako dziewczyna...

Gość ja pierdziu co za ludzieeeee
A co ty w ogóle masz mu do pozwalania? :O

Gość halinka...///...
ona2222 zgodzil sie bo nie mial zadnych planow na wakacje i ona go namówila, pokazala oferte itd. awted jeszcze nie spotykal sie ze mną, dlatego tak wyszlo, ze dal sie skusić

Gość dobra ściema
z tą koleanką :O

Gość fdfgv
jak ma ładną koleżanke to go puść. koleś się trochę odpręży z nią w egipcie i będzie wypoczęty

Gość pewnie jakaś koreanka
a nie koleżanka, będzie sobie ruuchał azjatyckie ciasteczko :)

Gość porvokejszyn jak nic
nie ma czegos takieo jak przyjazn damsko-meska......

Gość halinka...///...
najgorsze jest to, ze on jej sie podoba...

Gość apowiedziałaśmu
jak ta kasa jest ważniejsza od waszego zwiazku to niech jedzie...

halinka...///... najgorsze jest to, ze on jej sie podoba... ooooooooooo to na pewno nie, nie puszczaj go, chyba by mnie roznioslo na Twoim miejscu

Gość halinka...///...
porvokejszyn jak nic nie ma czegos takieo jak przyjazn damsko-meska...... i tu sie mylisz, sama mam przyjaciela ktorego znam od dziecka, wiem, ze zawsze moge na niego liczyc, traktujemy sie jak rodzenstwo, wiec moze byc przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna

halinka...bez urazy, ale albo masz CHORĄ GŁOWĘ.....albo chcesz poprostu sie go pozbyć............ja mojego nigdy bym nie puściła....i to jeszcze z koleżanka.......no prosze cie....przestań

Gość nie ma przyjazni damsko-meskie
Mozna znalezc kogos na to miejsce albo dokpucie miejsce dla Ciebie i jedzcie razem?

Gość konwalia837
Będzie seks! On nie jest monogamiczny i kobieciarz! zdradzi Cię na bank jak popiją alkoholu!

Gość fdfgv
najgorsze jest to, ze on jej sie podoba... to dobrze, chętniejsza będzie

Gość wazelinę weź
będzie cię zdradzał, to pewne. A po powrocie wyjmnie fallusa i spuści ci się na usta - to też pewne!

Gość apowiedziałaśmu
to wykup sobie z przyjaciele wycieczke w tym samym czasie co twoj facet i też sobie lećcie

Gość to by było złośliwe
i wredne, przecież wykupił tą wycieczkę, jak się jeszcze nie znali.

Gość halinka...///...
porvokejszyn jak nic nie ma czegos takieo jak przyjazn damsko-meska...... juz o tym myslalam, ale od razu bedzie wiedzial ze chce mu zrobic na zlosc.

Gość niemaprzyjazni
i tu sie mylisz, sama mam przyjaciela ktorego znam od dziecka, wiem, ze zawsze moge na niego liczyc, traktujemy sie jak rodzenstwo, wiec moze byc przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna to Twój przyjaciel jest: -pedałem -aseksualny aseksualny - albo jesteś brzydka (ale o czym miałby z tobą gadać) Wybierz właściwą odpowiedź

Gość frankaa87
a może Twój chłopak poprosi tę swoją przyjaciółkę, by odstąpiła Ci miejsce i polecicie tam we dwoje? Potem oddasz jej pieniądze? Dla mnie to dziwna sytuacja.. Albo niech koleżanka namówi kogoś innego żeby z nią poleciał i ta osoba odda kasę Twojemu chłopakowi. Zawsze jest jakieś wyjście z tej sytuacji, no chyba że im na prawdę zależy na tym by polecieć tam razem.

Oj... jeśli on się jej podoba, to za nic w świecie. Zresztą ja miałabym obiekcje nawet jakby się jej nie poodbał :o

Gość oj tam zaraz leci
wcale może nie leci, może tylko przeleci trochę.

Gość ciekawski facio
Patowa sytuacja. Gdyby moja kobieta powiedziała, że jedzie z jakimś kolesiem to by oznaczało już koniec związku. Jest granica dobrego smaku

Gość Sara Julia
Wierzysz w to, ze między kobietą i mężczyzną, którzy będą sam na sam, w pięknym plenerze, z daleka od domu, rodziny, znajomych nic nie zaiskrzy? Nie wierzyłabym w ani jedno zapewnienie twojego faceta i za nic nie uwierze, ze łączy was miłość. Jeśli jest się w związku, jeśli się kocha to oczywiście są dozwolone wypady ale z przyjaciółmi...znajomymi...W GRUPIE a nie sam na sam...jesteście ze soba od grudnia a mamy maj, mógł wczesniej odwołac wyjazd to niewiele by stracił. Facet czuje cos do tej koleżanki wiec otworz oczy kobietko i przestań sie łudzić, ze tak nie jest i wszystko jest oki. Trzymaj sie.pa

Gość halinka...///...
ach... juz sama nie wiem co robic... pogadam z nim jeszcze na ten temat...