Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna karenina 2

kolczyk w malzowinie nie chce sie goic.

Polecane posty

Gość anna karenina 2

mam problem z kolczykiem w małżowinie. robilam juz 2 dziurki obydwie u kosmetyczek, zadna nie chciala sie goic. ale jak zapytalam kosmetyczke czy mozna pistoletem to popatrzyla na mnie jak na debila i powiedziala: a czym jak nie pistoetem. no i mam juz kolczyk prawie rok niezagojony, z tylu za uchem zrobila mi sie dziwna grudka ktora nie chce Za nic zejsc. zamowilam sobie sliczny kolczyk do tej dziurki ale nie moge go zalozyc bo skoro mam ta grudke to kolczyk jest za maly. czy da sie cos zrobic? czy musze pozegnac sie z kolczykiem?? :(

Gość ja z tym kolcz
kolczykiem mialam wiele miesiecy jak nie cos ponad rok problem teraz jest super ale wczesniej jakies 2 lata na tej stronie nie spalam a golilo sie jak pisalam do roku lub ponad costeraz juz jest ok, bardzo podoba mi sie to miejsce

Gość anna karenina 2
czyli poprostu czekac i powinno byc dobrze? a czym przebijalas?

Gość ja z tym kolcz
ja przebijalam u siebie w domu zwykla lekarska igła :D sama ;) oj czekalam ropialo, juz myslalam ze mi ucho odpadnie, moja wychowawczyni stale sie rzucala o to ze mam ucho tak chore-zaropiale ze cos mi sie stanie, nie stalo zyje czekaj byle nie za dlugo, meczarnia nie jest tak warta tego, no ale ;)

Gość anna karenina 2
a czy z tylu ucha urosla ci jakas grudka? bo ja ja mam ona nie boli ani nic z niej nieeci ale poprostu jest.

Gość ja z tym kolcz
nie pamietamczy mialam to bylo jakies 5/6 lat temu wiem ze grudke mialam na platku gdzie sie zwykle kluje uszy,ale juz nie mam