Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vipka

JAK OBCHODZICIE WASZE ROCZNICE BYCIA RAZEM??? - kto stawia?

Polecane posty

Gość vipka

gdzies wychodzicie? np na romantyczną kolacje? kto zaprasza i kto płaci?? dziewczyna czy chłopak powinien??? a moze po połowie?

Gość ja zaprosiłam mojego
na tydzien na wczasy na riwiere... niestety powódź pokrzyzowała nam plany :( pewnie pojedziemy gdzies do kina, na kolacje i tyle

Gość estee lauder
idziemy do restauracji, maz kupuje kwiaty.. spedzamy milo wieczor np. w kinie, teatrze, na musicalu itp ;)

Gość vipka
a ja nie zamierzam stawiać mojemu bo uważam ze w takich chwilach facet powinien wyjsc z inicjatywą i zaprosic kobitke;)

mój też zawsze kupuje mi prezenty, płaci za obiady i kolacje na codzień... nie chodzimy do restauracji tylko jak jest okazja... a ja uważam, ze takie baby które tylko ciągną kasę powinny sobie sponsora jawnie poszukac a nie wciskac kitu ze są w związku ;D

Gość a ja mam awanture
bo nigdy nie pamiętam o rocznicy. I mam to w dupie :classic_cool:

hehehe dobre ;) zró soie przypomnienie w telefonie bedzie o jedna awanturę mniej;)

Gość jjaaaa
oczywiscie facet powinien za wszystko placic! niby powinien sie wykazać! jestescie razem długo skoro obchodzicie rocznice, chyba ze to "miesiecznica" to dlaczego nie mozesz o tym z nim pogadac?

Gość vipka
to jest nasz druga rocznica, żadne "miesięcznice"!!! to dla przedszkolaków chyba. tzn. on ostatnio powiedział do mnie otwarcie zebym to ja stawiała teraz bo on rok temu postawił;/ i po co takie wypominanie??? nienawidze tego!