Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja się chyba targnę w końcu

Chciałbym być brzydki, wręcz paskudny.

Polecane posty

popieram post powyżej.Ciesz sie z tego co masz,bo naprawde wielu mężczyzn dałoby się pociąć za taką urodę i powodzenie :P Takie zadręczanie się nie ma sensu,psuje Ci tylko życie i splyca charakter,który jest dla normalnych dziewczyn ważniejszy niż fajfulonek

Gość no niestety skoro zadajesz
Chcąc nie chcąc jesteś porządnym facetem ;) A to rzadkie w dzisiejszych czasach i dzięki temu masz szansę na świetną dziewczynę

Gość sympatyczny___
Sex to nie wszystko... Celibat, to jest to! :)

Chciałbym kiedyś spotkac jakąs normalną dziewczynę. taką do kochania na reszte życia. Tylko ten, to, no wiecie - te 12 cm :(

oj daj spokój,każdy ma jakieś kompleksy ;) grunt to doceniac człowieka za zalety a wady jeśli nie da sie ich zmienić akceptować :) ale małego przyrodzenia nawet nie można nazwać wadą,bo może być dziewczyna,której jedynie taki by dogodził. Poza tym co to w ogóle za stereotyp,że jak duży to lepszy? Bez przesady

dzięki :)

Gość obleśna fałdka
Ja po części rozumiem autora. Po prostu jest to jego ogromny problem, który mu bardzo uprzykrza życie, nie pozwalający na normalne funkcjonowanie. Czasem kompleksy przeistaczają się w chorobliwe stany. Sama mam podobnie. Tzn mój kompleks tkwi w fałdce na brzuchu :O Wszyscy myślą, że jestem zgrabna itd, ale nikt nie wie o mojej fałdce... Też mam wrażenie, że gdyby ktoś ją zobaczył to by zaczął się smiać, lub mój wizerunek zmieniłby się w oczach tej osoby. W ogóle koszmar :O

Gość Dianka_xD
A ile masz lat?? :P Jeśli jesteś fajnym gościem to nie musisz się tego wstydzić ;)

21

Gość obleśna fałdka
Z reguły już jest tak, że jeśli ktoś jest atrakcyjny i inni dostrzegą w tej osobie jakiś rażący mankament, to bardziej będą z tego szydzić niż w przypadku osoby nieatrakcyjnej :(

tak,bo będą chcieli tą osobe zniszczyć z zawiści ale tym bardziej nie można im siępoddać

ja to nie widzę problemu... jak dziewczyna dochodzi przy palcówkach to i przy 12 cm dojść powinna :) poza tym są przedłużacze itp itd tylko musisz być związany z dziewczyną która cię nie wyśmieje :P

no niestety. Dzsiewczyny maja jakieś dziwne wyobrażenie, że jak mam muskulaturę (od 8 roku koszykówka), jestem przystojny i wysoki to mam fujare jak niewiedomo co :( pewnie u innego by im to tak bardzo nie przeszkadzało ale u postawnego chłopa to sie bardzo rzuca . . .

Malinowa ------- argument z palcami dobry :) Jak chcesz to na poprzedniej stronie jest działający link, teraz nie moge wkleic jakoś

czy ja wiem :P może nie lataj tylko za tipsiarami :) a tak dla pocieszenia napiszę, że przeczytałam na jakimś forum, że dziewczyna woli faceta z małym niż większym. nie wiem ile w tym prawdy bo nie mam porównania, ale wolą mniejsze bo stosunek analny jest mniej bolesny :P no i tak jak ci pisałam, dziewczynę trzeba nakręcić odpowiednio a jak się boisz pierwszych zbliżeń że cię ktoś wyśmieje to zainicjuj je np przy zgaszonym świetle a przy świeczkach :) odpowiednia gra wstępna i nie ważne czy palec czy drąg :D poza tym punkt G znajduje się na odcinku 4-6 cm.

Dama a tak z ciekawości to ile Ty masz lat :)

Gość nie jest tak źle
W sumie będziesz może miał większe szanse u dziewic :P Nie wiem jak w innych przypadkach, ale ja bym wolała takiego z mniejszym, niż żeby mnie "rozerwało" :O Do tego kiedyś czytałam, że przeciętna długość u europejczyków to 13-14 cm, więc jeszcze tak nie odbiegasz.

No dama nie daj sie prosić. Tak z ciekawośći pytam bo czytałem kilka razy i fajnie sie wypowiadasz. zdradź swój wiek :)