Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawa do rozwiazania

Co bys zrobila na moim miejscu?

Polecane posty

Gość golym okiem widac
ze to prowokacja a wy sie nakrecacie.

Gość fddgdggg
wywal na zbity pysk, jak funduje sobie dziecko to niech zastanawia sie z kim

Gość krótka spodniczka
autorko zaoferowałas jej kiedys swoja pomoc ale nie obiecywałas wspólnego mieszkania wiec mysle ze nie powinnas miec wyrzutów sumienia jesli grzecznie jej odmówisz , przeciez mozesz okazac wobec niej pomoc w inny sposób - wspólne szukanie mieszkania , doradzenie w zakupie wyprawki dla dziecka itp, mysle ze w rozmowie wytłumacz jej jaka pomoc miałas na mysli , przeciez ty tez masz swoje zycie a jej wprowadzenie sie do ciebie na pewno wywróci twój swiat do góry nogami , moze jej sytuacja faktycznie jest trudna ale wg mnie nie masz zadnego obowiazku przyjac jej pod swój dach chyba ze jestes pewna ze rzeczywiscie sie wyprowadzi zaraz po porodzie ,

Gość ghff
a nie mozecie stworzyc umowy prawnej? ze tyle i tyle moze pomieszkac, ona to podpisze i nie bedzie mogla sie potem rzucac :

Gość hmmmmmmmmmmm
mam jedna bliska przyjaciolke, gdyby ona potrzebowala pomocy to jak najbardziej bym jej pomogla i cieszyla bym sie ze moge jej pomoc. ale mam tez kilka kolezanek i ich raczej bym nie przyjela do siebie. oczywiscie dalabym jej jesc, dalabym jej cos do ubrania jezeli by nie miala, poczekala az sie uspokoi i zaczelabym z nia szukac rozwiazania. np przykoscielne domy dla kobiet, opieka spoleczna, dalsza rodzina w innym miescie.