Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anielskooki

Najskuteczniejsza metodą na odchudzanie są papierosy.

Polecane posty

na raka płuc też nikt nie zaprzeczy, bo to oczywiste

tak...i najszybsza droga do zawału i miażdzycy....nie móówiac o innych świństwach :/

Gość M.W.M
ja zaprzeczę:) wg najnowszych badań palenie papierow moze zwiększyć ryzyko otyłości brzusznej

Gość ritana
Przy raku się nie tyje więc to prawda.

Gość moja matka paliła i była
gruba, potem przestała...i dalej jest gruba :D

a ja wam mówię, żę papierosy zabijają nie tylko organizm, ale również, a może przede wszystkim... głód :classic_cool: Zresztą nie trzeba palic dużo ... wystarczy kilka fajek dziennie i to tych najsłabszych :classic_cool: Ja akurat znam palaczki , które są sasuszone i zakonserwowane przez nikotynę :classic_cool: Widocznie mamy różne obserwacje :)

Gość ja też zaprzeczam
odkąd palę wcale nie schudłam, a wręcz przeciwnie. Tak się zastanawiam, czy konsekwentnie również schudnę, jak rzucę, ale pewnie roztyję się jak ustawa przewiduje.

Gość studentkaaaaaaaaaaaaa
ja tez pale i wage mam taka sama jka bylam nastolatka a mam teraz 23 lata i waze dalej 52 kilo :P ale jak ktos chce sie odchudzac to fakt chyba pomaga bo jak zpaale to jesc sie nie chce, mozna tez pic duzo wody myc czesto zeby no i biale _______ szybko mzna po tym schudnac polecam

bardzo często widzę kobiety niemal równie szerokie co wysokie z fajką w ustach,więc na pewno palenie nie powoduje chudniecia,może u niektórych zabija uczucie głodu,ale to nie reguła

nikogo oczywiście nie namawiam do palenia :classic_cool: ... ale cos w tym jest. A jeśli ktoś pali i ma nadwagę, to może znaczyć, że bez fajek ważyłby ze 20kg więcej :)

ja zaprzeczę ! branie amfetaminy i heroiny bardziej odchudza..nie wierzysz to sama sie przekonaj :classic_cool:

stosunkowo dobre są też środki przeczyszczające przyjmowane zamiast śniadania,obiadu i kolacji.Jednak trzeba uważać,żeby nie rozerwało zada...to jużbezpieczniejsza heroina :classic_cool:

z nikotyną można dożyć sędziwej starości chyba że... chyba że ma się w rodzinie rakowców... wtedy lepiej być grubaskiem ;-)

Gość ffffuuuuuuuuuuu
E tam, ja przyznam, że parę miesięcy temu wybrałam ten własnie głupi sposób na schudnięcie. Po 3 miesiącach palenia waga nawet nie drgnęła.

Gość 0097532
Coś w tym jest, tyle że obżarciuchów i tak nie powstrzymuje od nadmiernego jedzenia

właśnie sobie zapaliłem i dzięki temu nie potrzebuję zagrychy do alkoholu... rano wstanę z płaskim brzuszkiem :classic_cool:

nikotyna w organizmie przyspiesza krążenie,wzrost ciśnienia ,organizm szybciej spala tłuszcz.

ja ogolnie mam tak ze jak pale to nie chudne ani nie tyje ale jak zucilam na 2 mies. to przytylam 4 kg... wiec niestety taki moj los, musze palic zeby nie byc nie wygladac jak beczka!!

Gość mnie też po fajce chce się
jeść! Za to jak rzuciłam (jakiś czas temu, ale znów palę) to nie paliłam i dużo mniej jadłam. Za to rzadziej korzystałam z toalety (co mnie męczyło) - ale chyba dzięki temu waga się utrzymywała na tym samym poziomie. Czyli ciągle za mało...