Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdfgd

Czy ktoś jeszcze oprócz mnie tak robi??

Polecane posty

Gość dfgdfgd

Obcinam sobie czasami włosy z okolicy odbytu,ponieważ niestety jestem dość hojnie obdarzony przez naturę pod tym względem a one mi bardzo przeszkadzają. Interesuje mnie czy jeszcze ktoś coś takiego robi??? Jak tak to jak to robicie???

Gość dfgdfgd
Moja była dziewczyna sugerowała, żebym sobie z nich zrobił dredy, ale było to męczące, niewygodne i dość uciążliwe. W dodatku ona sama nie chciała mi w tym pomagać :(

Gość dfgdfgd
Ty podszywie możesz mi je zębami powyrywać jak tak bardzo chcesz!!!!!!!!

Gość dfgdfgd
Ostatnio nieco włosy na czokoloko nieco dłuższe mi się zrobiły,no ale jeszcze nie takie jak na dredy-ale pojawiły sie w nich świetne wielkie,jędrne rodzynki.Postanowiłem nieco odczekać aż ich bedzie więcej..właśnie nadszedł czas zniw.Zbliza się weekend,dzisiaj biorę nozyczki i wszystko zetnę,rodzynki wyciagnę i dam babełe.Wrzuci je do drozdźówki ,bedzie w sam raz do kawy latte z expresu..juz czuję ten smak ..babełe też pewnie zaprosi swoje koleżanki z kółka modlitewnego,a moz też wpadnie wikary..tak mi przyszło na zwierzenia 🖐️

Gość dfgdfgd
myslę że smierdzisz wtedy jak kurczak opalony nad maszynką gazową to bardzo jest sexy 🖐️

Gość lasexyla
ja to wogole sie depiluje tam, a mojemu zapowiedzialam ze wlosy w tych szesciach ciala maja byc krutkie i zadbane - nie wiem jak on robi ale wloski sa krutkie - pewnie tez przycina. gratuluje dbania o siebie :)

Gość sgfdgsdg
lasexyla Depilujesz się-jak to???Możesz mi to opisać dokładniej?Depilacja w tym miejscu jest możliwa?Czym to robisz?A i czy sama to robisz??Wybacz że tak pytam ale przycinanie nożyczkami jest strasznie nie konfortow i z chęcią bym robił to w inny sposób. A właśnie,to ja jestem autorem tego tematu i tylko jeszcze raz się wypowiedziałem "Ty podszywie możesz mi je zębami powyrywać jak tak bardzo chcesz!!!!!!!!"-a reszta to nie ja. Wiem że temat troszkę specyficzny ale myślałem że może jeszcze oprócz mnie ktoś tak robi i interesuje mnie to jak to robią inni,więc pytam.

Gość jejejej
Kucasz sobie np w wannie i wtedy twój tyłek jest na tyle dostępny,żeby delikatnie usunąć włoski np.maszynką do golenia...nie rozumiem jak można np.w przypadku kobiety nie wydepilować włosów z tyłka kiedy depiluje się muszelkę na przykładowe 0 :D

Gość dfgsdgafasdfas

Gość dfgdfgd
Ponieważ nikt nie potrafi mi doradzić, więc postanowiłem sobie je powyrywać pensetą. Pojedyńczo.

Gość ghfgdgfhg
up