Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolka_bolka

wymioty - miałyście?

Polecane posty

Gość zolka_bolka

u mnie tydzien 11, zero wymiotów i mdłości czy może to oznaczac ze ciąża nie rozwija się prawidłowo?

Gość ertetrt
Ja nie wymiotowałam. Dopiero później niż w 11 tygodniu, ale nie pamiętam dokładnie kiedy, jakoś tak w trzecim miesiącu, miałam mdłości ale nie szczególnie uciążliwe (tylko rano, jeśli byłam głodna lub szybko szłam).

Gość jgjg878787
okropne wymioty i mdłości do końca 5 miesiąca oj było ciężko.

Gość Malgoska34
Pierwsze dziecko (chlopiec) - zero wymiotow, wogole zero symptomow oprocz rosnacego brzucha. Drugie dziecko (dziewczynka) - wymioty prawie codziennie do 6-7 miesiaca. No wiec zalezy od ciazy. Moja mama miala 2 dziewczynki i zero symptomow, ja mialam prawie jak tesciowa zeby bylo ciekawiej, zero symptomow z chlopcem i okropne mdlosci (ona)/wymioty (ja) z dziewczynka.

Gość na niektórych
ja 1 dziecko mdłosci zgaga rzygania konkretnego nie kojarze cięzki porod 2 dziecko bez eksesow lekki porod płeć ta sama :P

Gość Malgoska34
U mnie ten drugi porod tez latwiejszy, mimo symptomow, ale to pewnie dlatego ze drugi wlasnie. Syna przenosilam o cale 3 tygodnie dluzej niz corke (42 tc vs. 39).

Gość patusiaaaaa4
ja bede miec chlopca i zero wymiotow nawet jeden raz mi sie nie zdarzylo, zalezy od kobiety jedne wymiotuja a inne nie i tyle :) wiec sie nie przejmuj

Gość ojoojjjjjj
ja chłopiec - zero wymiotów - ale od jakiegoś 8 tyg mdłości wieczorami bez wymiotów - i niechęć do tłuszczu, lodówki, warzyw i mnóstwa rzeczy...

Gość mdlosci
za 1 razem - mdlosci i uczucie, ze zaraz zwymiotuje codziennie rano w autobusie do pracy potem juz reszta dnia w porzadku i tak prawie do konca ciazy, za drugim mdlosci i zawroty glowy rano i w ciagu dnia szczegolnie przy stoisku z miesem, rybami i serami - kurczak - koszmar tak to 4 mies (chlopcy), 3 raz mdlosci prawie od poczatku do konca, rano, w ciagu dnia i wieczorem, kurczak, czekolada, kawa, i codzienny bonusik - niespodzianka - mdlosci, mdlosci, mdlosci (dziewczyna) , ale znam wiele dziewczyn, ktore nie mialy zadnych mdlosci i wymiotow przez cala ciaze i wsztsko bylo w porzadku - tylko sie cieszyc:)

Gość Jak robicie
Ja przy pierwszej ciąży w ogóle nie miałam mdłości. W drugiej mdliło mnie tylko na widok lub zapach indyka... Nawet surowego...

Gość zolka_bolka
a czy wymioty/lub ich brak można jakoś powiążać z płcią dziecka? czy nie ma żadnej reguły??