Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wikka2111

jak spędzić sootni dzien z ukochanym..???

Polecane posty

Gość Wikka2111

Witam, macie moze jakies pomysly na sobotni dzien z ukochanym? ostanio ciagle sie mijamy.On w pacy ja w pracy.. widjemy sie tylko w nocy:( nie mam pomyslu gdzie moznaby sie dzis wybrac, tym bardziej, ze jestesmy w Szkocj i nie znam tu uroczych miejsc:(

No to najlepiej zrób coś pysznego, obejrzyjcie film, wyjdźcie na spacer. :D Fajnie będzie :)

Dobrze przynajmniej, że wroci o 16, bo na codzien wraca po 20 i praktycznie od razu idzie spac, bo jest zmeczony :( Mam nadzieje, ze w czerwcu sobie odbijemy, bo bedzie mial wolne :D

Gość Wikka2111
Tak tylko chcialam by ten dzn by taki szcegolny.. w domu racze nie, gdy mieszkamy tu z moja siostra i jej synkiem, wiec marne szanse na spedzenie dnia przed tv...:(

Gość Wikka2111
poza tym w przyszlym tyg bede w pracy, wiec znowu bedziemy sie mijac... chciala bym jakos konkretnie zorganzowac ten dzen

Gość Wikka2111
Chwilowa irytacja... wiesz mnie pewnie czeka podobna sytuacja, juz sie zaczelo jak wracam do domu to on w pracy i wraca ok 23 gdy ja juz ide spac bo na rano do pracy... eh

Ja chciałabym iść na spacer albo posiedzieć w parku na ławce, tak jak kiedyś to robilimy 😍 A teraz juz niestety nie robimy. Nie dam rady go na takie coś wyciągnąc. Nawet jakby mi się udało, to u nas teraz leje cały czas i nie ma szans na wyjście :( No ja czasem czekam cały dzien, zeby z nim posiedzieć, albo poprzytulać sie chwile, i nic z tego nie wychodzi, bo on po pracy wchodzi prosto do łozka, bo jest zmęczony. No nie wiem, mam nadzieje, ze to się zmieni teraz, chciałabym :)

Gość Wikka2111
no moim zdaniem powinnas pzy kazdej okazji starac sie urozmaicac wspolne chwile, wiem ze to ciezkie bo tez tak mam. ale moze jakas kolacja niespodzianka, zeby wdzial, ze starasz sie dla niego, wtedy napewno nie usnie tak szybko;;p msimy dbac o takie wspolne chwile, zeby zwiazek nie wypadl z biegu... ldzie staja sie sobie coraz bardziej obcy...

Kolacja niespodzianka tutaj nie wypali, codziennie jak wraca z pracy, ma na stole ciepłą kolacje i jest do tego przyzwyczajony :P Niespodzianką byłoby, jakby przyszzedł do domu a na stole pusto :D

Gość anetta25
hahah:)dobre:) ale mi chodzi o romantyczny klimat wiesz swiece muzyczka w tle jakies potrawy na ekstra okazje , winko no wiesz:)

Cos Ty, takie coś to nie z moim... Jak ostnio powiedziałam, ze lubie taki nastrój, świece itp, to nawet nie zwrocil uwagi na to. Jakoś przeżyję bez romantyzmu :P Albo sama zapale sobie świeczki i zjem kolacje :D

Gość Wikka2111
no ja tu Tobie rady daje, a moj to by mne pewnie wysmial jakby zobaczy kolacje przy siwecach hehe ahh z tymi mezczyznami... to moze zaplanjcie sobie urlop, zeby nadrobic zaleglosci, w koncu lato idzie:) nocne spacerki po plazy i te sprawy;p;p

No własnie mam taka nadzieje, ze teraz sie to zmieni, bo bedziemy mieli duzo wolnego czasu :) A Ty to może wyciągnij gdzieś dzisiaj swojego, mowilas nie nie znasz tam uroczych miejsc, to idzcie albo jedzcie na wycieczke i poszukajcie razem :D

Gość Wikka2111
no w sumie dobry pomysl:D tylko zanim wstanie z lozka to juz wieczor bedzie heheh

Ja też jeszcze siedze w łożku, a przydałoby się zrobić pranie i obiad. :D Jednak na razie chyba ogranicze sie do oglądania tv, bo mam lenia

Gość Wikka2111
no co racja to racja ja tez jeszcze zaspana i w ogole eh, ale pogoda tsaka sliczna mmm:D chyba najpierw zrobie sniadanko i potem go obudze:D

Gość Wikka2111
no w koncu Twoj kochany o 16 wraca heheh moj lezy toz obok;p;p ale spi jeszcze pol soboty zmarnuje hehhe :D zaraz bedzie pobutka