Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakai

co to może być?

Polecane posty

Gość kakai

dzisiaj badałam sobie szyjkę macicy...Właściwie to dzisiaj powinnam dostać okres, ale o zgrozo- nie mogłam wyczuć szyjki (była tak miękka) Czy to normalne przed okresem???

Gość zrob sobie test bo
szyjka jest miekka w ciazy

Gość kakai
W sumie to się spodziewam, ale nie chcę zapeszać ;-) Nie robiłam jeszcze testu, ale nigdy nie miałam tak miękkiej

Gość kakai
Ja sobie po prostu wsadzam palec do pochwy i delikatnie przesuwam po ściankach. Zawsze mam leko twardawą (chociaz nie wiem wlasciwie czy zawsze, bo regularnie tego nie robię) Dzisiaj rano- nic nie mogłam znależć i trochę się wystraszyłam. W końcu znalazlam coś, co miało konsystencję galarety...I to była moja szyjka. Oby to była ciąża...:-(

Kakai trzymam kciuki !! Ja tam mojej szyjki nigdy nie potrafię wyczuć przed okresem :o Też radzę zrobić test ale pomimo, że to już dzień spodziewanej miesiączki , wykonaj go jutro z porannego moczu.

Gość kakai
dziewczyny, dam wam znać za kilka dni. Nie chce zapeszać ;-) ale byłoby cudownie! :-))

Gość normalnie e2
dziewczyny czy jak się bierze tabletki anty to szyjka powinna być miękka? bo moja jest i to bardzo. czy mogłam zaliczyć wpadkę?