Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona_na_maxa

Kiedy test?

Polecane posty

Gość Wkurzona_na_maxa

Nie wiem od czego zacząć...w 7 dc kochałam się z moim już teraz ex chłopakiem...w sumie to narzeczonym. Wczoraj złapałam go na zdradzie i do dosłownie, gdyż zastałam w naszym łóżku jego i pewną lafiryndę...nie ważne. Namówił mnie na dziecko, i tego 7 dc kochaliśmy się do końca 2 razy...minęło 5 dni od tamtego zdarzenia, a wczoraj go złapałam. Nienawidzę go, jak mógł mnie namawiać na dziecko, skoro mnie zdradzał!! Nie było mnie 5 dni, 5 dni!!!!! Nie ważne...kiedy mam zrobić test? wiadomo, że w ciąży nie chce być w takiej sytuacji...jest duża szansa, dodam, że 8 dc zauważyłam taki dość płynny ale nie rozciągliwy śluz, dopiero tak 10dc się pojawił rozciągliwy...czy w ogóle jest duża szansa? Mam nadzieję, że ten kretyn jest bezpłodny!! Czy jeśli poczekam jeszcze 5 dni i minie 10 dni od tego zdarzenia to test mogę zrobić? będzie wiarygodny? Nie ufajcie w 100% swoim facetom...jestem załamana :(

Gość Wkurzona_na_maxa
aha mam cykle 27-30 dniowe....

Gość gru35
nie sądzę, zebys mogła zajść w ciaze w 7 dniu cylku, jesli liczysz cykle od 1- go dnia miesiączki. to jest jeszcze niepłodnosc przedowulacyjna. współczuję sytuacji z facetem...rzeczywiście masakra!kawał.....ale głowa do góry, pewnie pisany Ci inny. test możesz zrobic w terminie spodziewanej miesiączki najwczesniej. w innym razie to nie ma sensu, ale tak jak pisałam wczesniej szanse sa zerowe w tym czasie. trzymaj się!!

Gość fdsgsd
ale owulacja zawsze moze sie przesunac wystpiac zaraz po okresie przed okresem itp. przeciez sa kobiety ktore zachodza w ciaze bo wspolzyly w okresie :) musisz po prostu poczekac do dnia @

Gość Wkurzona_na_maxa
tego 7 dc miałam jeszcze plamienia po okresie....nigdy nie ryzykowałam seksu przed owulacja, zawsze po...dlatego sie boje bo nie wiem na ile jest to mozliwe....a te wszystkie testy ktore wykazuja ciaze po 6 dniach...to jest pic na wode?

Gość gru35
owulacja jest między 12-14 dniem cyklu najczesciej, jeśli mamy takie cylke jak Twój. plemniki zyją w dogodnych warunkach do 72 godzin. zawsze radze dodac i odjąc i wychodzi nam ze największe ryzyko jest miedzy 9-17 dniem cyklu. byłabym spokojna...

Gość Wkurzona_na_maxa
dziękuje, postaram się nie nakręcać....ob y bylo dobrze,bo nie wiem co zrobie ;(

Witaj gru pisalam wlasnie w innym temaciku ze powinnas miec dyzur na kafe i udzielac dziewczyna porad:) Bardzo przydala by sie Twoja pomoc na forum:)